RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea nu se teme de o eventuală demitere

/ 29 septembrie 2010

Antrenorul Ionuţ Badea ştie că doar rezultatele îl pot ţine în continuare pe banca Pandurilor şi spune că nu se teme de o eventuală despărţire de echipa gorjeană.

Tehnicianul Pandurilor a declarat înaintea meciului cu Astra Ploieşti că nu simte o presiune mai mare decât cea cu care este deja obişnuit: “Nu mă tem decât de necunoscut. E un aspect care face parte din meseria noastră, aşa că nu mă tem de o eventuală demitere. Nu îmi simt postul în pericol mai mult ca altă dată. Este aceeaşi presiune ca înaintea meciului cu Craiova, Brăneşti sau oricare alt meci sau pentru oricare alt antrenor al unei echipe care se află în situaţia în care ne aflăm noi”, a precizat Ionuţ Badea. Acesta mai spune că pentru a obţine un rezultat pozitiv la Ploieşti va încerca să îi motiveze pe jucători explicându-le că ultimul loc, ocupat în prezent de gorjeni în Liga I, nu este unul conform cu valoarea echipei: „Fiind pe ultimul loc este anormal să spun că suntem bine. Este o poziţie care nu ne este deloc confortabilă şi mizez pe acest aspect din punct de vedere al pregătirii mentale a acestui joc”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.