RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlaicu: „Cu Otopeniul se va juca pe alte coordonate”

/ 28 septembrie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Marius Vlaicu, speră ca echipa gorjeană să debuteze cu dreptul în actuala stagiune a Diviziei A de baschet masculin, duminică de la ora 18:00 Energia jucând pe teren propriu cu CS Otopeni.

Vlaicu a declarat că prioritatea echipei a fost campionatul: „Vom aborda cu maximă seriozitatea partida din prima etapă cu CS Otopeni. Cupa a fost un fel de încălzire, mai precis o acomodare la regimul meciurilor oficiale, dar ştim că jocul cu Otopeniul se va juca pe alte coordonate, va fi o partidă destul de dificilă”. Preşedintele gorjenilor consideră că CS Otopeni este o echipă foarte incomodă, care are la ora actuală cinci jucători străini valoroşi: „Au jucători de valoare în lot precum conducătorul de joc, care a revenit acum la echipă de la Sibiu, sau pivotul sârb. Nu va fi deloc uşor, dar noi vom încerca să dăm totul pentru a obţine prima victorie din acest sezon al Diviziei A şi a debuta astfel cu dreptul în noul campionat. E bine că echipa a început să se mişte din ce în ce mai bine şi asta s-a văzut şi în ultima partidă cu Asesoft, chiar dacă mai este ceva de lucru”, a mai declarat Marius Vlaicu. Acesta mizează şi pe o creştere în joc a pivotului polonez Rafal Bigus: „Sperăm ca Bigus să intre cât mai repede în joc pentru că se vede că nu cunoaşte prea bine echipa şi este în urmă cu pregătirea fizică. De fapt, el a avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a se acomoda pentru că a venit pe ultima sută de metri la noi”, a încheiat preşedintele echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Cu toti in sala duminca sa sustinem echipa,are mare nevoie de noi e un meci greu si trebuie sa fim prezenti pt baieti.Sper cu revenirea lu Darby sa jucam mai bine si mai spectaculos.Bafta Energia!!!

  • abu spune:

    Sa-i spuna cineva lui Vlaicu – Mevedj a revenit la echipa dar de la Cluj nu de la Sibiu. Se vede ca este din fenomen!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.