RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă este alarmat: „Avem jucători, dar nu avem echipă!”

/ 28 septembrie 2010

Înfrângerea usturătoare de la Cluj, scor 35-22 pentru U Transilvania în confruntarea cu Energia, îl face pe antrenorul Vasile Stângă să privească spre viitor cu mai puţin optimism decât o făcea înaintea startului campionatului.

„Am jucat prost, dar de data nu am mai câştigat, ci am pierdut… Nu există explicaţii după această partidă, doar un semnal de alarmă şi poate şi o trezire a jucătorilor”, a fost prima reacţie a lui Stângă după meciul pierdut de la Cluj. Tehnicianul echipei gorjene a mai declarat că la acest meci nimic nu a mers în jocul echipei sale şi a recunoscut că întâmpină probleme în a crea o echipă din jucătorii pe care îi are la dispoziţie: „Nu a mers deloc apărarea, poarta şi nici atacul, adică totul! Va trebui să exersăm la infinit aruncările la poartă şi poate, cine ştie, va fi altceva după aceea. Totuşi, avem jucători, dar nu avem echipă… Încă nu se leagă încă jocul”, a mai declarat Vasile Stângă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • CLARA spune:

    Pai era si greu d-le sa observati ca n-aveti echipa! SE VEDEA DE ;LA O POSTA DVS. ACUM AM FACUT DESCOPERIREA ASTA? V-am spus ca o sa luati o bataie crunta la Cluj – cred ca nu va cunoasteti jucatorii asta e marea problema. Lucrati la psihicul lor ca ei au valoare dar INDIVIDUALA – Iacob e un mare caracter – scapati de caracterele proaste de acolo ca Savenco si Kukrika si o sa aveti o echipa mult mai omogena – nu aveti nevoie de figuranti!

  • fraieri spune:

    IACOB A FOST CARACTER PANA LE-A LUAT BANII SI LA STEAUA, PIATRA, CONSTANTA, BACAU…..A VENIT SI RANDUL VOSTRU…INSCRIE GOLURI SI GOALE….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.