RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marius Vlaicu: “Vom forţa o victorie la mai mult de 12 puncte”

/ 23 septembrie 2010

Jocul prestat de echipa de baschet a clubului Energia Rovinari în prima manşă a Cupei României lasă loc speranţelor într-un sezon mai bun decât cel trecut, echipa mişcându-se destul de bine în ciuda înfrângerii cu 95-83 suferită în faţa celor de la Asesoft Ploieşti.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia crede că meciul ar fi fost mai echilibrat dacă gorjenii s-ar fi putut baza şi pe americanul Louis Darby: “Am făcut un joc destul de bun la Ploieşti, am reuşit să marcăm, dar trebuie să ne concentrăm mai mult pe apărare. A fost un meci echilibrat care se putea încheia cu orice rezultat. Puteam chiar câştiga sau măcar să pierdem la o diferenţă mică acest meci. Ne-a lipsit Darby la acest meci, el fiind un jucător care ne-ar fi ajutat foarte mult atât în atac cât şi în apărare, dar el mai are de ispăşit încă o etapă de suspendare”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Partida retur se va disputa duminică la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:00, iar oficialii echipei gorjene cred că Energia poate produce surpriza eliminând campioana României din cupă chiar din primul tur: “În retur ne vom concentra mai mult şi pe acest aspect, Nikolic va studia mai mult jocul de la Ploieşti şi vom juca cu gândul la a forţa o victorie la mai mult de 12 puncte care să ne aducă şi calificarea în faza următoare a Cupei României. Sperăm de asemenea ca Bigus să intre în formă şi să se adapteze la ceea ce vrea Nikolic să joace echipa”, a mai declarat Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • kb24 spune:

    au jucat destul de bine …diferenta mica avand in vedere faptul ca ploiestiul a jucat cu toate transferurile…care nu au prea impresionat…nu am avut om care sa tina la 3 pt la zona…acela ar fi fost darby ..care e foarte mobil si agil . daca am bate la targu-jiu ar fi incredibil . nu conteaza diferenta 😉 numai sa-i batem pe asesoft ..si poate sa speram la calificare . hai sa fie sala plina 😉

  • Gichi23 spune:

    O sa forteze o victorie la 12 puncte cand o pica Asesoftu in B, este o echipa mai buna si singurul motiv pentru care ne-am apropiat de ei la 12 puncte a fost ca nu s-au omogenizat destul, desi nici noi nu am fost foarte straluciti…
    In orice caz speranta moare ultima asa ca sa vedem ce o sa facem la Tg-Jiu… A si HAI ENERGIA!!!:)

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.