RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, omul meciului Pandurii – Viitorul Constanţa

/ 23 septembrie 2010

Presa sportivă a votat pentru desemnarea omului meciului dintre Pandurii şi Viitorul Constanţa, iar premiul acordat de sponsorul competiţiei şi înmânat de Gheorghe Hagi a ajuns în posesia lui Cardoso.

Brazilianul a fost emoţionat la înmânarea premiului şi a declarat că este una dintre cele mai frumoase zile din cariera sa: „O zi perfectă pentru mine. Cred că a fost cea mai fericită zi pentru mine în România, o zi pe care o voi ţine minte toată viaţa. E important pentru mine că am dat două goluri şi am primit trofeul de la cel mai mare jucător din România şi chiar şi din lume. Nici nu ştiu ce să zic, e român sau brazilian… Cât era fotbalist a făcut mereu spectacol pe teren”, a declarat Cardoso.

Chiar dacă mulţi l-au văzut drept omul meciului, preşedintele Pandurilor crede despre Cardoso că este pe o pantă descendentă şi trebuie să-şi reconsidere poziţia faţă de fotbal şi faţă de echipă: „Cardoso cred că se ţine mai mult de festivisme şi trebuie adus cu picioarele pe pământ”, a declarat Marin Condescu la finalul meciului de cupă dintre Pandurii şi Viitorul Constanţa.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.