RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia l-a trecut pe Stojchevski pe lista pentru Cupa EHF

/ 20 septembrie 2010

Speriaţi de problemele medicale ale lui Julien Humberto şi de faptul că în afara cubanezului postul de conducător de joc nu beneficia şi de alţi jucători de valoare, oficialii Energiei l-au legitimat în regim de urgenţă pe macedoneanul Nikola Stojchevski.

„A fost şi dorinţa antrenorului de a completa lotul cu un jucător valoros pe acest post, iar noi i-am îndeplinit această dorinţă. Am făcut toate demersurile şi am reuşit chiar să îl trecem în ultimul moment şi pe lista pentru meciurile din Cupa EHF”, a declarat Gore Popescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia. Acesta a mai declarat că delegaţia ce va fi trimisă de clubul gorjean la Porto va număra 20 de persoane: „Vom trimite la Porto 20 de oameni, 16 dintre ei vor fi jucători, cei doi antrenori şi încă două persoane. Cine vrea să vină să susţină echipa va trebui să plătească. Şi aşa cei de la Porto ne-au încurcat cu programarea şi din această cauză am pierdut rezervările iniţiale pentru avion şi acum biletele pe care le vom plăti sunt mult mai scumpe”, a mai spus Gore Popescu.

După ce au fost plecaţi la lotul naţional pentru dubla cu Belarus, jucătorii Ciobanu, Florea, Novanc, Criciotoiu şi Savenco şi antrenorul Vasile Stângă revin la Târgu Jiu pentru a pregăti meciul de campionat cu Dinamo Braşov. Partida cu Dinamo Braşov a fost programată a se disputa vineri, cu începere de la ora 20:00, ea fiind transmisă în direct de Digisport. Datorită faptului că Energia va juca pe 2 octombrie în Cupa EHF, meciul din etapa a V-a în care gorjenii urmează a se deplasa la Cluj pentru meciul cu U Transilvania Cluj a fost reprogramat şi va avea loc marţi, 28 septembrie, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.