RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjkovic şi Maksumic negociază cu Pandurii – FOTO

/ 16 septembrie 2010

Doi dintre jucătorii oferiţi de Dinamo Pandurilor se află la Târgu Jiu negociind cu conducerea gorjeană condiţiile trecerii lor sub comanda lui Ionuţ Badea.

Fostul pandur Vojislav Vranjkovic şi mijlocaşul la închidere Ajdin Maksumic sunt foarte aproape de a semna contracte de joc cu gruparea târgujiană: „Nu am semnat încă dar discutăm, sunt mai aproape să mă înţeleg  cu Pandurii decât să nu mă înţeleg. Nu e vorba de bani la mijloc. „Vreau să demonstrez că sunt Voika de la Pandurii nu cel de la Dinamo unde nu mi s-au dat şanse”, a declarat Vranjkovic.

Cei doi jucători nu mai sunt doriţi la echipa bucureşteană, Dinamo încercând ca în contul datoriei pe care Pandurii o au de achitat să poată să scape şi de plata salariilor acestora. Plecat de câţiva ani la Dinamo chiar de la Pandurii, Vranjkovic spune că nu i s-au dat şanse de a juca în Groapă şi că nu regretă despărţirea de bucureşteni: „E dezastru la Dinamo, sunt amatori acolo, nu o să-mi fie dor de Dinamo. Dacă mă lăsau să joc puteam să demonstrez că am valoare. Eram cel mai bun în cantonamente dar lui Andone îi era ruşine să se uite la mine că nu mă baga la meciuri. Rednic, încercând să arate că nu am valoare, m-a băgat imediat după o accidentare şi apoi m-a scos din lot şi m-a trimis la echipa a doua. Trebuia să-mi dea cinci meciuri la rând şi dacă nu faceam faţă ridicam mâna şi plecam eu”, a acuzat Vranjkovic tratamentul la care a fost supus la Dinamo.

Mijlocaşul Vojislav Vranjkovic a mai declarat că a mai fost aproape de o revenire la Pandurii, dar cauza pentru care a refuzat s-a numit Sorin Cârţu: „Am avut posibilitatea să vin şi anul trecut când era Cârţu pentru că nu mai voiam un antrenor gen Hizo care ne ţinea câte 100 de zile în cantonament”, a mărturisit Vranjkovic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.