RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjkovic şi Maksumic au semnat cu Pandurii

/ 16 septembrie 2010

Mijlocaşii Adjin Maksumic şi Vojslav Vranjkovic au semnat contractele cu Pandurii Târgu Jiu după ce astăzi au negociat îndelung cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu.

Cei doi jucători vin de la Dinamo şi au contracte cu Pandurii doar până la sfârşitul turului: “Am semnat cu Vranjkovic şi Maksumic pentru următoarele trei luni, până în luna decembrie. Contractele lor au o clauză prin care înţelegerile pot fi prelungite, în cazul în care vom fi mulţumiţi de ei, pentru încă un an şi jumătate. Acum totul depinde de ei, de modul în care vor reuşi să-I demonstreze lui Ionuţ Badea că merită să rămână la Târgu Jiu şi să joace pentru Pandurii”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al gorjenilor.

Vranjkovic este o cunoştinţă mai veche a gorjenilor după ce a jucat pentru Pandurii în returul campionatului 2005-2006 şi turul sezonului următor, în preajma Crăciunului din 2006  el fiind vândut la Dinamo. În schimb, Maksumic este o necunoscută pentru conducerea gorjenilor, care au informaţii despre mijlocaşul bosniac doar din CV-ul acestuia: “Are o carte de vizită foarte bună, deloc de neglijat. În Bosnia a câştigat campionatul cu FK Sarajevo şi a jucat şi în cupele europene cu această echipă, el jucând chiar şi în România împotriva celor de la CFR Cluj. A fost şi în vederile echipei naţionale a Bosniei, deci este un jucător interesant pe care sper să-l putem pune în valoare la Târgu Jiu. EL vrea să joace şi din această cauză a acceptat condiţiile noastre şi un salariu chiar mai mic decât jumătate din ce primea la Dinamo”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.