RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari caută să spargă gheaţa în deplasare

/ 16 septembrie 2010

Cu victorii clare pe teren propriu în acest debut de campionat şi cu o înfrângere la limită la Mătăsari, Jiul Rovinari a ajuns pe locul trei în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Elevii lui Cătălin Trofin au o misiune dificilă în cadrul etapei a patra, Jiul Rovinari urmând a da piept vineri, cu începere de la ora 17:00, cu liderul seriei, CSM Slatina, însă antrenorul gorjenilor vrea să obţină primul rezultat pozitiv din deplasare în acest sezon: „Nu ştiu ce echipă au, dar dacă au trei victorii din trei meciuri înseamnă că au echipă şi jucători buni. Şi noi suntem pregătiţi şi facem tot posibilul să nu ne întoarcem cu traista goală de la Slatina. Măcar un punct trebuie să scoatem. Ar fi cazul să spargem şi noi gheaţa la meciurile din deplasare şi ar fi perfect să o facem tocmai la lider acasă”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai declarat că fiecare meci este tratat cu maximă seriozitate de jucători, care au înţeles că îndeplinirea obiectivului se poate face doar obţinând cât mai mult de la fiecare meci: „Îi simt pe băieţi conectaţi şi încrezători. Ne gândim cu toţii la victorie la fiecare meci indiferent de adversar pentru că avem nevoie de puncte pentru a ne atinge obiectivul şi de a ne primi banii”, a mai spus Trofin.

Întregul lot al Jiului Rovinari este valid, doar mijlocaşul Stoian având mici probleme: „Stoian a avut o indigestie şi nu a participat la antrenamentul de miercuri, dar sper că el îşi va reveni şi va putea să joace la Slatina, asta pentru că a jucat foarte bine în meciurile din etapele trecute şi aş vrea să aibă continuitate. Dacă nu va putea juca, avem soluţii pentru înlocuirea sa, Vulpe fiind şi el sub 21 de ani”, a completat tehnicianul Jiului Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • klauss tg jiu spune:

    PE IULIU MONDESCU CAND IL BAGI..TE DISTRUGE TACHE,HOTULE!

  • ssss. spune:

    Trofin latra cum a facut de fiecare data inainte de jocurile tari, dar ne-a demonstrat de cand e la Rovinari ca nu stie sa pregateasca un meci.Sa nu credeti cumva ca a invatat ceva din jocul cu Matasari. Indiferent de adversar el face ore de sport la antrenamente, si in nici un caz pregatirea jocului in functie de adversar.Daca are mana libera, normal ca poate sa moara prost !

  • STAN spune:

    bai sss ce vrei sa zici cu asta? se vede ca esti doar un invidios care incearca sa faca rau echipei jiul si antrenorului TROFIN CARE ZIC EU CA INCET INCET A REUSIT SA FORMEZE O ADEVARATA FAMILIE. SI CA SA-TI DAU PESTE NAS VE ZI CA JIUL A CASTIGAT ACASA LA ECHIPA DE PE LOCUL 1. I-MI PARE SINCER RAU DE DECLARATIA TA DE MAI SUS DAR NU CRED CA AI DREPTATE.

  • jiul spune:

    ca sa pregatesti un meci in functie de adversar trebuie sa cunosti adversarul. atata timp cat joci la liga3 nu ai posibilitatea sa mergi sa urmaresti jocurile celorlalte echipe dar tu esti doar un palavragiu care cred ca nu ai ce face altceva decat sa jignesti oamenii.

  • ssss. spune:

    Voi vorbiti dupa ultimul joc , dar peste cateva etape o sa vedeti cine a avut dreptate .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.