RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea vrea continuitate în rezultate

/ 16 septembrie 2010

După ce Pandurii şi-au trecut în cont primul succes din actuala stagiune, 3-1 cu Universitatea Craiova, trupa gorjeană priveşte cu mai mult optimism spre partida pe care o va disputa vineri la Buzău în compania celor de la Victoria Brăneşti.

Antrenorul Ionuţ Badea este convind de faptul că va avea parte din nou de un meci greu, adversarul fiind considerat dreptul unul care joacă un fotbal de calitate: „Întâlnim o echipă entuziastă, dornică să demonstreze, care joacă fotbal. Faptul că nu au cedat etapa trecută în faţa Sportului deşi au fost conduşi cu 2-0 spune ceva. Fac bine ambele faze, nu cedează şi au jucători interesanţi. Sunt o echipă care va pune probleme tuturor echipelor din Liga I. Pentru noi partida este extrem de importantă în vederea continuităţii echipei. Sperăm într-un rezultat bun ca să putem consolida victoria precedentă şi să putem spera la mai mult în viitor”, a declarat tehnicianul gorjenilor înaintea plecării spre Buzău.

Pentru Badea au început să apară şi problemele de lot, pentru meciul de la Buzău cu Victoria Brăneşti tehnicianul Pandurilor trebuie să găsească o formulă de echipă fără Menassel, mijlocaşul suferind o leziune pe aductori, accidentare ce-l face indisponibil pentru această întâlnire.

Meciul dintre Victoria Brăneşti şi Pandurii va avea loc vineri la Buzău, pe stadionul „Gloria”, cu începere de la ora 18:45, va fi televizat de GSP TV şi arbitrat de o brigadă condusă de Dragoş Istrate, care va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Andrei Constantinescu şi Valentin Avram.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.