RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pivotul polonez Rafal Bigus este aşteptat la Energia Rovinari

/ 15 septembrie 2010

Conducerea clubului Energia Rovinari a căutat să întărească lotul cu care Slobodan Nikolic va începe noul sezon şi l-a acontat pe pivotul polonez Rafal Bigus.

Bigus, care are 2,16 m şi 33 de ani a evoluat în Statele Unite în NCAA şi USBL, iar în Europa a jucat pentru echipe din Polonia, Cehia şi Grecia. „Am dorit să întărim lotul şi am considerat că echipa are nevoie de un pivot de gabarit care să fie lângă Olujic, iar Rafal Bigus are şi gabarit, dar şi experienţă. Este un jucător care a fost şi component al echipei naţionale a Poloniei”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Marius Vlaicu.

Oficialii Energiei au ajuns la o înţelegere cu jucătorul şi i-au plătit deja biletul de avion, el fiind aşteptat mâine în România pentru a efectua, conform noilor directive ale Federaţiei Române de Baschet, controlul antidoping.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.