RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Menassel va lipsi de la meciul cu Victoria Brăneşti

/ 15 septembrie 2010

Unul dintre cei mai buni jucători din ultimele partide ale Pandurilor şi om de bază al formaţiei lui Ionuţ Badea, Nasser Menassel va rata meciul de la Buzău în care Pandurii vor întâlni Victoria Brăneşti.

„Nasser Mensassel are o microleziune pe aductori şi nu va fi în lotul Pandurilor pentru meciul cu Victoria Brăneşti, dar sperăm că el va fi recuperat pentru meciul cu Timişoara”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea. Acesta a mai precizat că are soluţii de acoperire a acestui post: „Rămâne de văzut cine-l va înlocui pe Menassel. Sunt soluţii acolo. Poate juca şi Nistor, şi Murgan şi Pintilii. Voi decide în zilele următoare. Chiar dacă sunt jucători care nu au jucat în meciurile oficiale, ei au evoluat în jocurile şcoală de la mijlocul săptămânii. Acele jocuri sunt pentru mine edificatoare din punct de vedere al evaluării antrenamentelor dar sunt şi importante prin faptul că le pot da un antrenament în condiţii de joc pentru toţi jucătorii din lot”, a mai spus tehnicianul Pandurilor.

Nasser Menassel a jucat în toate cele şapte partide din acest sezon adunând 625 de minute în tricoul Pandurilor, dar şi două cartonaşe galbene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.