RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia nu mai joacă împotriva celor de la Spartak Pleven

/ 14 septembrie 2010

Meciurile de verificare ale echipei de baschet Energia Rovinari cu bulgarii de la Spartak Pleven nu se vor mai disputa, clubul gorjean purtând discuţii cu o echipă din Serbia pentru ultimele partide amicale din presezon.

„Nu vom mai juca cu cei de la Spartak Pleven deoarece campionatul Bulgariei începe mai târziu, spre sfârşitul lunii octombrie, şi această echipă abia s-a reunit. Nu avea rost să jucăm cu o echipă aflată abia la începutul pregătirilor. N-ar fi fost deloc relevant, aşa că încercăm să aducem o echipă mai puternică. Am trimis o invitaţşie celor de la OKK Beograd şi aşteptăm răspunsul lor”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Preşedintele secţiei de baschet a clubului gorjean speră ca răspunsul fostei echipe a lui Stefan Nikolic să fie unul pozitiv, iar Energia să poată oferi fanilor săi o dublă întâlnire, vineri şi sămbătă, cu echipa belgrădeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.