RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 3-1 (2-0) / LIVE TEXT

/ 13 septembrie 2010

Pandurii şi Universitatea Craiova se înfruntă astăzi într-un nou derby al Olteniei, unul ce se desfăşoară în condiţii diferite pentru cele două combatante. Dacă Universitatea Craiova vine la Târgu Jiu după victoria înregistrată pe teren propriu în faţa Sportului şi mânată spre noi perfoformaţe de emulaţia produsă de revenirea lui Victor Piţurcă la cârma echipei din Bănie după mai bine de 15 ani, Pandurii stau rău în clasament, unde ocupă ultimul loc, pentru antrenorul Ionuţ Badea meciul de astăzi putându-se transforma într-unul de a fi sau a nu fi.

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 3-1 (2-0)
Stadion Municipal, Târgu Jiu, spectatori: 5.000

A marcat: Orac (min. 1), Apostu (min. 24 şi 54) / Iliev (min. 89)

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Chiricheş, Pintilii, Grecu – Băcilă, Menassel, Voiculeţ (min. 90 Viera), I. Iordache (min. 59 Brata) – Orac – Apostu(min. 69 Ad. Iordache). Antrenor: Ionuţ Badea.

Universitatea: S. Lung – Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă (min. 57 Firţulescu) – D. Stoica (min.65 Gargarov) – Wobay, Prepeliţă, Dilevski (min. 29 Dina), M. Costea – Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.

Arbitri: Robert Dumitru – Florin Păunescu şi Daniel Hulubei.

Cartonaşe galbene: Menassel (min. 70), M. Popa (min. 90) / Iliev (min. 38), Piţurcă (min. 73)

Filmul meciului:

Min. 1: GOOOOOOOOOOOL PANDIRII!!! Pandurii au deschis rapid scorul după o centrare de pe dreapta şi o recentrare a lui Ilie Iordache în centrul careului care l-a găsit nemarcat pe Orac, şutul acestuia aducând echipa gorjeană în avantaj.

Min. 17: Voiculeţ încearcă un şut la colţul scurt, dar Silviu Lung jr. este la post.

Min. 20: Mihai Costea scapă singur cu Marius Popa, trece mingea pe lângă portarul Pandurilor, dar mingea este scoasă de pe linia porţii de Matei.

Min. 24: GOOOOOOOOOOL PANDURII!!! 2-0 pentru Pandurii după un gol marcat de Apostu în urma unei mingi respinsă în faţă de Lung jr. după o lovitură de cap a lui Pintilii.

Min. 30: Contraatac şcoală purtat de Orac şi Ilie Iordache, ultimul trimiţând puţin pe lângă colţul lung al porţii lui Silviu Lung jr.

Min. 42: Ocazie imensă pentru Universitatea, Prepeliţă a întors o minge pentru Piţurcă, dar şutul din prima al acestuia a trecut puţin pe lângă poarta lui Marius Popa.

Min. 45: Presiune a Craiovei. Prepeliţă trece uşor de Pintilii, centrează în forţă în faţa porţii, dar Chiricheş respinge în corner un balon care ar fi ajuns la Piţurcă aflat la doar 2 metri de poartă. Iliev a trimis apoi cu capul pe lângă poartă după exectarea loviturii de colţ.

Min. 49: Ilie Iordache a fost aproape de 3-0, dar mingea trimisă de mijlocaşul Pandurilor trece puţin peste poarta craiovenilor.

Min. 54: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Pandurii duc scorul la 3-0 prin golul lui Apostu, care a marcat cu capul după un corner executat de Ilie Iordache.

Min. 71: Wobay execută o lpvitură liberă de la 27 de metri, lateral dreapta, dar Marius Popa este la post şi respinge în corner.

Min. 89: GOL Univiesitatea! Iliev reduce din handicap cu o lovitură de cap după un corner al Universităţii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.