RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bilete pentru meciul Energiei în Cupa EHF

/ 11 septembrie 2010

Conducerea clubului Energia a stabilit preţul biletelor pentru meciul pe care echipa gorjeană îl va juca pe 2 octombrie la Târgu Jiu cu FC Porto/Vitalis în Cupa EHF.

Biletele, care vor avea un preţ unic de 20 de lei, vor fi puse în vânzare pentru abonaţi în perioada 20-23 septembrie la Sala Sporturilor din Târgu Jiu între orele 09:00-13:00 şi 17:00-19:00. Abonaţii care doresc să-şi cumpere bilete la meciul din Cupa EHF  vor putea să-şi păstreze locurile rezervate pentru meciurile din campionat. Începând cu data de 24 septembrie şi până pe 30 septembrie, biletele vor fi scoase la vânzare tuturor celor care doresc să participe la acest meci, programul casei de bilete fiind acelaşi. Începând cu data de 1 octombrie nu se vor mai pune în vânzare bilete, informează conducerea clubului gorjean.

Partida dintre Energia Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi FC Porto/Vitalis contând pentru prima manşă a turului doi al Cupei EHF, se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu sâmbătă, 2 octombrie, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.