RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă o victorie în jocurile şcoală ale Pandurilor

/ 10 septembrie 2010

A devenit o obişnuinţă ca înaintea meciurilor de campionat, Ionuţ Badea să-şi exerseze ideile de joc într-o partidă de verificare disputată în compania unei echipe de liga a III-a.

După ce săptămâna trecută a învins cu 3-0 pe ACS Recaş, astăzi a fost rândul celor de la Minerul Motru să plece de la Târgu Jiu învinşi cu acelaşi scor. Pandurii lui Badea au deschis scorul foarte repede, în chiar primul minut de joc, Apostu marcând din nou în jocurile amicale după ce contra celor de la Recaş a înscris o dublă. În ciuda golului rapid înscris de Pandurii, scorul nu s-a majorat, asta şi datorită faptului că Orac, în două rânduri, nu a fost capabil să înscrie deşi a fost pus în situaţie favorabilă de colegii săi, Ilie Iordache negăsind nici el drumul spre gol deşi a beneficiat de un culoar favorabil. Punctul slab al Pandurilor a fost şi de această dată legat de fazele fixe, la primul corner al motrenilor, în minutul 22, Sârbu a reluat nestingherit cu capul însă balonul a lovit bara porţii lui Marius Popa. Stromajer a fost omul potrivit la locul potrivit după ce un balon respins de portarul motrenilor a respins cu un reflex uluitor o minge deviată spre propria poartă de un coechipier, mingea lovindu-se de atacantul sloven a intrat în poartă iar scorul a devenit 2-0 din minutul 51. Zece minute mai târziu Brata a avut o incursiune de toată frumiseţea pe partea stângă, a întors perfect pentru Nistor în centrul careului, iar mijlocaşul Pandurilor a întors mai întâi un adversar şi apoi a şutat cu sete ducând scorul la 3-0.

Pandurii Târgu Jiu – Minerul Motru 3-0 (1-0)

Au marcat: Apostu (min. 1), Stromajer (min. 51) şi Nistor (min. 61)

Pandurii I: M. Popa – Ghindeanu, Chiricheş, Pintilii, Grecu – Băcilă, Menassel, Voiculeţ, Ilie Iordache – Orac – Apostu.

Pandurii II: Mingote – G. Matei, Viera, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan (min. 70 Ciucur), Murgan, Nistor, Brata (min. 70 Vranjes) – Ad. Iordache (min. 70 Mejia), Stromajer (min. 70 Antohi).

Minerul Motru: Gavrici – M. Laurenţiu, Ureche, C. Laurenţiu, Iclănzan – Ioniţă, Butoi, Ceauşu, Moraru – Buciuman, Sârbu. Au mai jucat: Moiş, Paleaşcă, Hanu, Lungu, Ularu, Iovan, Neleanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.