RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Săndulache, avocatul lui Căpuşan în conflictul cu Energia

/ 9 septembrie 2010

Mihai Săndulache, fostul arbitrul care a demisionat din corpul de arbitrii prim divizionari de baschet acuzând Federaţia Română de Baschet de abuzuri grave, s-a erijat astăzi în apărătorul lui Andrei Căpuşan în conflictul său cu conducerea clubului Energia Rovinari.

Fostul arbitru a sosit la Târgu Jiu în calitate de prieten al jucătorului pentru a încerca să ajute la rezolvarea conflictului, dar după o discuţie avută cu preşedintele clubului Energia, Ion Surdu, lucrurile au degenerat şi s-a ajuns la acuze destul de grave aduse de Săndulache conducerii gorjene. Acesta l-a acuzat pe Ion Surdu că i-ar fi cerut şpagă: “Aţi cerut şpagă pentru a-l lăsa pe Căpuşan să plece. Suma era diferită în funcţie de numele echipei la care ar putea pleca. Atunci când v-a întrebat Căpuşan pentru ce sunt aceşti bani i-aţi răspuns că este taxă de deranj”, au fost acuzele aduse de Săndulache lui Surdu în foaierul Sălii Sportului din Târgu Jiu în faţa mai multor ziarişti.

Mihai Săndulache a continuat spunând că Andrei Căpuşan a fost atras să semneze cu Energia promiţându-i-se că echipa va lupta în acest an pentru locurile 1-4 şi că acum, dincolo de calitatea îndoielnică a lotului cu care gorjenii încep noul sezon, condiţiile în care trebuie să-şi desfăşoare activitatea sunt mizere: “Întrebaţi-i în ce condiţii au stat la Piteşti, cum ieşeau gândacii de sub perne şi mâncau din gamele”, a mai spus Săndulache. Acesta a precizat că şansele ca Andrei Căpuşan să revină la echipă sunt foarte mici: “Căpuşan nu mai calcă în această sală cât timp sunt Surdu şi Vlaicu la echipă”.

Ion Surdu s-a mărginit la a se mira de tupeul avut de fostul arbitru menţionând că nu are de ce să discute cu Săndulache atâta vreme cât el nu face dovada că îl reprezintă pe jucător într-o calitate legală. Nici preşedintele secţiei de baschet, Marius Vlaicu, nu a discutat cu Mihai Săndulescu, el nefăcându-şi apariţia la Sala Sporturilor deşi fostul arbitru spunea că îl aşteaptă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ... spune:

    ba da Domnul Vlaicu si-a facut aparitia.. l-am vazut eu discutand cu domnul Sandulache..

  • relu spune:

    mare pacat ca s-a ales praful de cel mai spectaculos si frumos sport din gorj…bravo conducerii…de fapt cu asemenea presedinte(vlaicu),era previzibil…e din cauza crizei,asa-i domnilor conducatori?e la moda in romanica acest motiv…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.