RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nouă amânare a verdictului în privinţa programării Pandurilor

/ 9 septembrie 2010

Judecat joi seara, recursul depus de Pandurii a rămas în pronunţare şi un verdict final este aşteptat în orele următoare.

“Comisia de Recurs a LPF a lăsat în pronunţare cele două cereri formulate de Pandurii Târgu Jiu. La cererea de revizuire formulată de clubul Pandurii, Dinamo a cerut un nou termen. Iar la cererea privind ridicarea sancţiunii de neprogramare la meciuri oficialii clubului au cerut ridicarea acesteia atâta timp cât pe rolul comisiei de recurs se află un dosar în lucru”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Pandurilor.

După ce a fost şi în pericol ca meciul să nu se poată disputa cu spectatori, în cazul în care Pandurii vor fi programaţi în campionat, oficialii gorjeni spun că au rezoilvat această problemă: “Dacă se joacă, se joacă cu spectatori. Este un protocol între club şi firmă şi nu va fi problemă din acest punct de vedere. Din punctul de vedere al turnicheţilor se joacă”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • klauss spune:

    MECIUL NU SE VA JUCA…TREBUIE SA INVETE SI CONDESCU CA MAI SI PERZI IN VIATA NU IESI NUMAI IN PROFIT!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.