RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Neprogramaţi, Pandurii mai speră la o rezolvare favorabilă la recursul de astăzi

/ 9 septembrie 2010

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut cunoscută decizia sa de a neprograma meciul dintre Pandurilor din etapa a VII-a a Ligii I publicând pe site-ul propriu răspunsul trimis clubului gorjean după ce ieri a fost judecat cazul „Ilie Iordache” în cadrul Comisiei de Soluţionare a Litigiilor.

Comunicatul respectiv dezvăluie faptul că sancţiunea a fost aplicată pentru că s-a depăşit termenul limită acordat pentru stingerea litigiului financiar dintre Dinamo şi Pandurii precum şi pe faptul că grupării gorjene i-a fost îngrădit dreptul de a aefectua transferuri până face dovada plăţii către Dinamo.

De asemenea, anunţul LPF cuprinde informarea că „sancţiunea neprogramării echipei dumneavoastră în etapa a VII-a a Campionatului naţonal de fotbal Liga I, ediţia 2010/2011, a devenit efectivă”, fără a se menţiona însă ceea ce înseamnă “efectivă”. Conducerea clubului târgujian speră într-o schimbare radicală a situaţiei la recursul care se va judeca astăzi la Comisia de Recurs: “După amiază la ora 17.00 avem recursul. Să sperăm că decizia Comisie de Recurs să fie una favorabilă nouă şi conformă cu realitatea. Avem şanse să jucăm cu Craiova, mai sunt câteva zile şi sperăm să se rezolve această problemă”, a declarat preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. Acesta a mai adăugat că până acum nu s-au luat în calcul discuţiile cu Dinamo, clubul gorjean fiind axat pe obţinerea dreptăţii în acest caz din partea comisiilor LPF: “Nu ne-am gândit la o înţelegere cu Dinamo, aşteptăm decizia Comisiei de Recurs. Cu banii suntem… vedeţi toată lumea e în criză”, a încheiat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.