RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vranjkovic, refuzat de Pandurii

/ 8 septembrie 2010

Vândut de Pandurii la Dinamo în ajunul Crăciunului din 2006, Vojislav Vrankovic nu a dat satisfacţie la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, aşa că, după mai multe încercări de a scăpa de jucător, clubul Dinamo a încercat să-l direcţioneze pe Voika spre Târgu Jiu.

Preşedintele Pandurilor spune că a declinat oferta dinmoviştilor considerând că mijlocaşul bosniac nu se ridică la valoarea jucătorilor pe care gorjenii îi au în acest moment pe acest post: “Dinamo ni l-a oferit pe Vranjkovic, dar unde să joace acum Vranjkovic la Pandurii? Nu e vorba de un împrumut. Ei vor să renunţe la Vranjkovic, iar noi deţinem 25% din drepturile asupra jucătorului”, a declarat Marin Condescu pentru www.sportingorj.ro.

În schimbul trecerii lui Vranjkovic în Groapă, Pandurii au obţinut pe lângă suma de 250.000 de euro şi trei jucători, Păcurar, Ilie Iordache şi Dedu, ultimii doi sub formă de împrumut pentru doi ani.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.