RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea o apărare agresivă la Energia

/ 8 septembrie 2010

Noul antrenor al Energiei, sârbul Slobodan Nikolic, a declarat că vrea să imprime echipei sale un stil agresiv îndeosebi în apărare, acesta fiind şi motivul pentru care a insistat în presezon pe o pregătire fizică foarte dură.

“Nu am mizat în această vară pe  pregătirea fizică pentru a suplini o lipsă de valoare a băncii, a jucătorilor de rezervă, ci pentru că în stilul pe care mă gândesc să-l dau acestei echipe apărarea agresivă va avea un rol deosebit de important. Avem jucători rapizi, care pot face foarte bine fazele de contraatac şi avem nevoie de o bună pregătire fizică”, a declarat tehnicianul Energiei.

Nikolic a mai precizat că în noul campionat vom avea un joc al Energiei în care pivoţii se vor sacrifica în interesul echipei: “Pivotul va juca mai mult pentru jucătorii din poziţiile 1,2 şi 3. Ei vor scoate multe mingi pentru coechipieri pentru că avem jucători care aruncă foarte bine de la distanţă sau semidistanţă cum sunt Troupe, Darby, Căpuşan, Lupusavei sau Nikolic”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • joe spune:

    Troupe,Darby,Lupusavei,(Capusan este ca si plecat) dar de unde pana unde „baiatul lui tata” (Nikolic)?L-ati vazut ce stil de aruncari are?Vai de voi sluga politica si tu ducule-mucule ne-ati mancat echipa (sincer se si vede dupa fizicul vostru).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.