RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nemulţumiri în sânul echipei de baschet a Energiei

/ 7 septembrie 2010

Startul noului sezon baschetbalistic se apropie, iar la Energia, pe lângă lipsa rezultatelor în meciurile de pregătire, pare să apară o nouă problemă, cea a nemulţumirii unor jucători.

Andrei Căpuşan a avut cea mai scurtă vacanţă din întreg lotul echipei gorjene, convocare la echipa naţională ţinându-l în priză pe jucătorul adus în iarnă de la CS Otopeni. Întâlnirea cu noul antrenor pare să nu fie una tocmai plăcută pentru Căpuşan, extrema gorjenilor având miercuri după-amiază o discuţie cu preşedintele clubului, Ion Surdu. Deşi se pare că este nemulţumit de faptul că antrenorul Slobodan Nikolic vrea să îl folosească mai mult pe poziţia 4, el fiind mai mult un jucător pentru poziţia 3, Andrei Căpuşan nu  a dorit să dea prea multe detalii asupra doleanţelor exprimate în discuţia avută cu preşedintele Surdu: “Momentan nu pot să spun prea multe. Am discutat cu domnul Surdu, dar trebuie să am o discuţie cu conducerea managerială. Nu pot să spun dacă sunt sau nu probleme. Vom vedea dacă rămân…”, a declarat internaţionalul român pentru www.sportingorj.ro.

Preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Marius Vlaicu, a părut surprins de faptul că acum Andrei Căpuşan ridică problema unei posibile plecări: „Nu ştiu nimic despre această dorinţă a lui Căpuşan. El are un contract cu noi pentru acest sezon. Dacă voia să plece ar fi trebuit să ne spună în vară, nu acum”, a comentat Vlaicu situaţia ivită în sânul echipei de baschet.

Venirea lui Andrei Căpuşan la Energia a fost considerată drept traferul iernii trecute în Divizia A, fostul jucător al grupării din Otopeni având contract cu gorjenii pe încă un sezon, însă contractul său prevede şi o clauză prin care el poate pleca de la Târgu Jiu înaintea expirării înţelegerii în cazul în care va primi o ofertă de la un club din străinătate.

Andrei Capusan All Star Game Romania 2008

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • eu spune:

    si uite asa o sa luptam noi pentru evitarea retrogradarii…in loc sa se aduca valori se aduc sarbi de mana a 3-a….si daca pleaca si capusan, cu 2 oameni de baza o sa facem figuratie in divizie…si sa nu spuna domnul vlaicu ca nu a avut buget…dar a aruncat banii aiurea pe petarde de jucatori si antrenor

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.