RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nicolae Munteanu: „Băieţii mei au reuşit unele realizări şi în apărare şi în atac”

/ 5 septembrie 2010

Nicolae Munteanu, antrenorul Stelei, s-a declarat mulţumit de felul în care elevii săi au încercat să facă faţă jocului cu Energia, o echipă considerată redutabilă de tehnicianul bucureştenilor.

“A fost o confruntare caracteristică debutului de campionat, fiecare cu pretenţiile sale. Până la urmă a ieşit un meci plăcut, cu faze bune şi de o parte şi de cealaltă, un meci bun pentru un debut de campionat. Nu pot să spun dacă aşteptam mai mult sau nu de la acest meci. Ne dorim să facem un început de campionat bun. Am avut în faţă o echipă bună, redutabilă, iar băieţii mei s-au bătut şi au reuşit unele realizări şi în apărare şi în atac”, a declarat Nicolae Munteanu la finalul meciului Energia – Steaua, meci încheiat cu victoria gorjenilor cu scorul de 31-26. Secundul lui Stângă de la naţională a considerat că a fost vorba în acest meci şi de inerente greşeli datorate faptului că este abia startul campionatului şi că are încredere în capacitatea echipei sale de a-şi îndeplini obiectivele în ciuda faptului că Steaua a rămas în această vară fără cei mai importanţi jucători ai săi: „Am făcut şi noi şi cei de la Energia multe greşeli. Aşa este la începutul de drum. Fiecare din aproape în aproape îşi reglează paşii. Avem încredere din momentul în care am acceptat să pornim la acest drum, altfel stăteam deoparte”, a mai declarat Nicolae Munteanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.