RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângeri pentru baschetbaliştii Energiei la Craiova şi Piteşti – UPDATE

/ 5 septembrie 2010

Energia a disputat vineri la Craiova un meci amical în compania baschetbaliştilor de la SCM U Craiova, iar sâmbătă a jucat, tot în deplasare, în compania celor de la BCMU Piteşti.

În meciul disputat vineri, SCM U Craiova s-a impus cu scorul de 80-56 (21-18, 23-9, 11-16, 25-13), jocul Energiei fiind departe de ceea ce se aşteaptă de la această echipă. „Am făcut un joc foarte slab, fără apărare, cu multe ratări de sub panou în ciuda faptului că echipa craioveană nu a avut un pivot la acest meci, iar la aruncările de trei puncte nici n-am contat”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele secţiei de baschet a Energiei, Marius Vlaicu. Internaţionalul Andrei Căpuşan a fost cel mai bun marcator al Energiei în acest meci, el marcând 16 puncte. Căpuşan a fost urmat de Porter Troupe cu 12 reuşite, Mocanu cu 7 puncte şi Olujic cu 6 puncte.

În cel de-al doilea meci amical disputat în acest weekend, sâmbătă Energia a pierdut în faţa celor de la BCMU Piteşti cu scorul de 61-58.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • jo spune:

    Oare se astepta cineva la alt rezultat?”Marele” Vlaicu nu are nici o scuza asa ca sa se gandeasca la spusele unei „eminente” din partid:CIOCUL MIC !!!!!El si cu slugile lui au terminat echipa.Sa-ti fie RUSINE,ti-ai batut joc de echipa si de suporteri!!!

  • jo spune:

    Viitorul „suna bine domnule VLAICU”?
    Vai de voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

  • eu spune:

    doamne daca ne batu si cravoia cum **** intram noi in locurile 7-9 poate in locurile 14-15 da cerk nici akolo.
    Vai de tine vlaicule ai distrus Energia

  • valmar spune:

    Oameni buni chiar nu ati auzit de faimosul VLAICU groparul echipei energia ROVINARI.Ba groparule unde vrei sa ne duci,in B.De Laurentiu te-ai debarasat.Chiar crezi ca o sa mai vezi Sala Sporturilor arhiplina.Niciodata cat tu vei sta la conducere.Rusine mai panaram-o,ca ai adus echipa unde ve-ti aduce voi PDL tara asta.Tu care ai vrut sa nu promoveze aceasta echipa in divizia A acum vrei sa-o duci din nou in B.

  • Fan Energia spune:

    Azi 04.09.2010 ne-a batut si BC Arges – la cateva puncte adevarat.
    Deci stam bine. Gandeste-te bine domnule Vlaicu si faceti ceva cat inca se mai poate. E lesne de anticipat ca o sa fiti huiduiti ata tu cat si sleata de anonimi pe care i-ai adus la Energia

  • pacat spune:

    daca nu vine un pivot bun dv B scrie pe noi! Aleksandar Kalanj are 91 de kg si probleme mari cu spatele , penibil !!!

  • duhu' din lampa spune:

    aproape ca as paria pe faptul ca nu vom vedea niciun amical acasa… isi rezerva huiduielile pentru meciurile din campionat si alea unu’ doua la inceput pentru ca mai apoi in sala va rasuna… linistea. pacat!… ce departe is ultimele doua sezoane si ce frumos a fost!

  • yooo spune:

    maxim locul 12 cu antrenorul asta!

  • gil spune:

    Dragii mei,principalul vinovat este marele (in kg.)Vlaicu si sluga aroganta pe care chipurile o trimite sa urmareasca jucatorii.Plecati de aici hienelor,decat sa intariti fosta echipa mai bine ati terminat sansa de a oferi spectacol sportiv.Spectacol o sa avem dar de circ!!!!!!!Sa vedeti reactia salii ,dar la obrazul gros care va caracterizeaza tot adevaratii iubitori de baschet o sa sufere.

  • adi spune:

    voi nu intelegeti ca de aceasta data la conducere este un om care nu zice ca am pierdut la 10 goluri. si orice shcimbare necesita timp si sacrificii. in mare sunt aceeasi jucatori ca anul trecut. baiate de la ultima clasa am luat si anul trecut si nu v ati impacientat atat.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.