RSS post comments feeds rss email feeds twitter

BASCHET / Energia, departe de aşteptări

/ 5 septembrie 2010

Cele cinci jocuri de verificare disputate de Energia în presezon au dezvăluit o echipă ce nu funcţionează încă la parametrii normali, asta deşi startul noului sezon este foarte aproape.

Ultimele înfrângeri suferite de echipa gorjeană, 80-56 cu SCM U Craiova şi 61-58 cu BCMU Piteşti, cer o analiză, iar aceasta va avea loc luni între preşedintele clubului, preşedintele secţiei de baschet şi antrenorul echipei: “Vom avea luni o discuţie împreună cu domnul preşedinte Surdu şi vom vedea ce este de făcut. Sincer, evoluţiile echipei în cele două meciuri sunt pentru mine dezamăgitoare, dar sperăm să găsim soluţii în urma discuţiilor pe care le vom avea şi la turneul de la Sibiu să arătăm altfel pentru ca startul campionatului să ne găsească într-o formă mai bună”, a declarat Marius Vlaicu pentru www.sportingorj.ro.

Preşedintele secţiei de baschet spune că discuţiile de luni se vor purta şi în jurul situaţiei celui de-al doilea pivot sârb, Aleksander Kalanj, jucător care, în opinia acestuia nu se ridică la nivelul cerut: „Cei trei jucători sârbi aduşi au fost opţiunile antrenorului. Eu i-am spus doar că, pentru ceea ce se joacă în România, în opinia mea echipa are nevoie de doi pivoţi buni şi un conducător de joc, jucători pe care trebuia să-i aducă în banii pe care îi aveam în buget”, a mai declarat Marius Vlaicu.

BCMU Piteşti – Energia Rovinari 61-58 (13-17, 16-11, 15-14, 17-16)

Energia: Olujic (18), Troupe (14), Darby (12), Căpuşan, Mocanu (5), Stroescu (6), Gliga (3), Kalanj, Lupusavei. Antrenor: Slobodan Nikolic.

Nu au jucat Stefan Nikolic, uşor accidentat la spate în meciul cu SCM U Craiova, Alionescu, Constantin, Bratoloveanu şi Păun.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.