RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby gorjean în Liga a III-a

/ 3 septembrie 2010

Liga a III-a programează meciurile etapei a doua, o rundă în care în seria a IV-a va avea loc şi primul derby gorjean.

Minerul Jilţ Mătăsari va primi vizita celor de la Jiul Rovinari, cele două echipe anunţând obiective îndrăzneţe în acest sezon. În vreme ce Jiul Rovinari a anunţat că luptă pentru a se clasa în primele cinci echipe la finele sezonului, la Minerul Mătăsari s-a vorbit chiar despre promovare. Chiar dacă obiectivul oficial declarat este unul ambiguu, acela de a obţine o clasare cât mai bună, în această vară s-a vorbit la Mătăsari despre Liga a II-a. În vreme ce unii dintre conducători se gândeau că echipa ar putea prinde un loc în eşalonul secund chiar din acest sezon, preşedintele de onoare al Minerului, Ion Ruşeţ, a declarat răspicat că doreşte o promovare, dar doar pe teren. În aceste condiţii, dar având în vedere şi ambiţiile şi orgoliile conducătorilor ambelor formaţii, este de aşteptat ca această confruntare să fie una echilibrată, deschisă oricărui rezultat. Sezonul trecut cele două echipe au evoluat în serii diferite, Jiul Rovinari fiind repartizată în seria a V-a, alături de Pandurii II.

Celelalte două echipe gorjene din Liga a III-a vor juca în acest weekend pe teren propriu. Pandurii II Târgu Jiu va evolua pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Municipal” din Târgu Jiu în compania celor de la CS FC Piatra Olt, meciul urmând a se disputa astăzi de la ora 17:00. De la aceeaşi oră, la Motru, Minerul va da piept cu liderul seriei după prima rundă, FC Caracal.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.