RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jocuri amicale pentru baschetbaliştii Energiei

/ 2 septembrie 2010

Baschetbaliştii de la Energia nu vor mai beneficia de jocurile pe care antrenorul Nikolic le-a dorit la turneul dotat cu Cupa Energia şi nici de anunţatul meci contra celor de la Metalac Valjevo, cel în care clubul gorjean urma să-şi prezinte lotul cu care va începe noul sezon, în schimb, vineri şi sâmbătă Energia va disputa în deplasare două jocuri amicale.

Vineri, de la ora 18:30, elevii lui Slobodan Nikolic îşi vor măsura forţele cu cei de la SCM U Craiova, iar sâmbătă, la ora 12:00, Energia va disputa cel de-al doilea joc amical al săptămânii în compania celor de la BCMU Piteşti.

Primele trei jocuri amicale ale Energiei au fost disputate în compania celor de la CSM Bucureşti. Energia a pierdut primul joc cu scorul de 63-82, dar le-a câştigat pe următoarele două, 78-60 cu echipa a doua a celor de la CSM Bucureşti, şi 92-86 cu echipa de bază a bucureştenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.