RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Din nou, eşec

/ 28 august 2010

Pandurii a pierdut din nou în deplasare şi a ajuns la şase meciuri fără victorie în acest campionat. Pe terenul campioanei, gorjenii au visat să dea lovitura în faţa unei echipe care nu trece prin cea mai bună perioadă, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg.

La Cluj, gorjenii au părut la începutul jocului a fi echipa mai prezentă în joc. Voiculeţ a avut prima situaţie de gol în meciul de la Cluj în minutul 2, dar şutul mijlocaşului a trecut pe lângă poarta ardeleană. Gazdele parcă nu se regăseau, în timp ce oltenii aşteptau o gafă în apărarea clujeană pentru a da lovitura. În minutul 15 Stromajer a pătruns pe stânga, a centrat pe jos în careu spre Băcilă, dar gazdele au degajat mingea.

Dar, gafele au apărut în apărarea lui Ionuţ Badea, fazele fixe fiind „călcâiul lui Achile”. CFR-ul a deschis scorul în minutul 18 după o fază fixă. Corner de pe dreapta, mingea a ajuns în careu, Gabi Matei nu a reuşit să degajeze mingea care a rămas la Emanuel Kone ce a şutat din 8 metri în poarta lui Popa. Primul şut pe spaţiul porţii gorjene primul gol. La cinci minute a venit al doilea şut care s-a dovedit a fi al doilea gol. Corner de pe stânga, minge centrată pe jos, deviată uşor de la colţul scurt de Piccolo a ajuns la Alcantara care de la 8 metri a trimis fără emoţii în poarta spectatorului Popa. 2-0 şi deja zarurile erau aruncate.

Badea a schimbat în atac trimiţându-l în teren pe Apostu în locul lui Adrian Iordache. Imediat, Orac a pasat de la centrul terenului peste apărarea clujeană, dar Stăncioiu a fost mai rapid decât Băcilă. Un minut mai târziu, Stromajer a şutat de la 25 de metri, dar portarul ardelean a plonjat şi a parat balonul. După alte două minute, Pintilii i-a furat mingea lui Mureşan la 4 metri de poarta oaspete. În minutul 43 Bastos a scăpat spre poarta lui Popa, a trimis mingea printre picioare lui Chiricheş, şi apoi brazilianul a şutat de la 16 metri, dar goalkeeper-ul a evitat golul.

După pauză, un alt joc. Gazdele s-au retras mizând pe contraatac, aşa că oltenii au fost invitaţi să atace. Totuşi, chiar dacă au fost inferiori la posesie, tot clujenii au avut marile ocazii. În minutul 50 Mureşan a trimis cu capul din 7 metri după un corner, dar mingea a trecut peste poartă. După 13 minute Voiculeţ a trimis în careu dintr-o lovitură liberă, mingea a ajuns la Apostu care a încercat să recentreze în faţa porţii, dar imprecis. În minutul 67 Edimar a centrat de pe stânga, Kone a recentrat în faţa porţii, Pintilii a încercat să o degajeze însă a trimis-o pe poartă şi doar intervenţia lui Popa a făcut ca scorul să rămână acelaşi. Şi  Bud a fost la un pas de gol, dar de la 11 metri a trimis puţin peste poartă. În minutul 83 Mureşan trebuia eliminat, dar centralul Balaci l-a iertat pe clujean să-i dea al doilea galben după un fault la Voiculeţ. Imediat, Tony l-a faultat în careu pe Hidişan, iar Voiculeţ a făcut 2-1 din penalti.

În final de meci gorjenii au presat, dar clujenii s-au apărat şi au tras de timp, aşa că au luat cele trei puncte.

CFR Cluj: Stăncioiu – Tony, Piccolo, Alcantara, Edimar – Bastos (75 Peralta), Mureşan, Culio – Hora (63 Kivuvu), Bud (90 Batin), E.Kone. Antrenor: Andrea Mandorlini.
Pandurii: Popa – Matei, Chiricheş, Pintilii, Grecu – Băcilă (70 I. Iordache), Nasser, Voiculeţ, Orac (83 Hidişan) – Stromajer, Ad. Iordache (30 Apostu). Antrenor: Ionuţ Badea.
Arbitri: Marian Balaci, Dragoş Iliescu şi Marius Nicoară. Rezervă. Paul Unimatan.
Observatori: Lazslo Sajtos şi Cornel Cacoveanu
Cartonaşe galbene: Mureşan (77), Alcantara (84), Tony (87)
Spectatori: 3.500

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • ilie spune:

    Daca mai continua sa atace Clujul ne luam 5. BADEA CARE E ROLUL TAU MA LA ECHIPA ASTA?

  • alin spune:

    suntem de tot rasul…avem nevoie de un antrenor si de 11 jucatori…

  • cucuT spune:

    dA-TI DEMISIA DACA AI ONOARE SI NU MAI MINTI LUMEA AICI!!!

  • dan spune:

    lotul de jucatori nu este mai rau decat ce am avut insa selectia echipei este catastrofala,cu orac si bacila pe flancuri,cu stromajerin atac nu mai tragem la poarta nici in 120 min.Sa ai pe flancuri un iordache sau hidisan iar tu sa joci lateral de 2 meciuri tot cu orac pana in min 75 este strigator la cer.Badea este un antrenor slab,incapabil si nu recunoaste greselile in alcatuirea echipei

  • mitza spune:

    Badea trebuie sa schimbi echipa neaparat!Echipa ideala dupa parerea mea-Popa-matei pintili chibulcutean cardoso-hidisan menasel murgan(voiculet) ilie iordache-stromajer mejia..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.