RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şi atacanţii dau goluri…în amicale

/ 25 august 2010

În această după-amiază prima echipă a pandurilor a întâlnit într-un meci şcoală echipa a doua a clubului gorjean. Testul programat de Ionuţ Badea a fost unul reuşit, prim divizionara reuşind să marcheze cinci goluri. Interesant este faptul că atacanţii pandurilor au dat un adevărat recital reuşind să marcheze patru din cele cinci goluri.

Surpriză: atacanţii de la Pandurii dau semne de viaţă. Cel puţin în meciurile amicale vârfurile lui Ionuţ Badea reuşesc să marcheze de fiecare dată când au ocazia. Dar, atunci când vine vorba de meciurile oficiale, aceeaşi atacanţi nu se prea lipesc la goluri. În testul contra pandurilor doi, atacanţii au arătat că sunt în formă bună şi au marcat atunci când au avut ocazia. Doar-doar s-o repeta isprava şi la meciul de la Cluj.

Stromajer a deschis scorul, apoi Voiculeţ l-a majorat din penalti, după care Adrian Iordache a făcut 3-0. Ultimele două goluri au fost înscrise de Apostu, aşa că tonusul în vestiar ar trebui să revină la normal.

Altfel, meciul de la Cluj va fi condus la centru de Marian Balaci, arbitru care a „fluierat” şi ultimul duel între cele două echipe şi terminat cu scorul de 1-0 pentru ardeleni. Totuşi, după acel joc s-a vorbit mult că centralul a greşit, în special în defavoarea pandurilor care au încasat golul în urma unei faze judecate eronat de arbitru.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.