RSS post comments feeds rss email feeds twitter

HANDBAL / Ultima repetiţie pentru Energia Pandurii

/ 25 august 2010

Elevii lui Stângă speră să-şi încălzească motoarele pentru noul sezon în ultimul turneu amical de pregătire care se va desfăşura în acest weekend la Odorhei.

Vineri şi sâmbătă, handbaliştii de la Energia vor participa la cel de al treilea turneu al verii sub noua formulă de echipă. Stângă and Co se vor deplasa încă din această joi spre Odorheiul Secuiesc, acolo unde vor susţine trei interesante partide cu 3 echipe din Liga Naţională: Bucovina Suceava, CSM Satu Mare şi HC Odorhei. Tehnicianul Vasile Stângă speră ca acest ultim test să ajute formaţia gorjeană să aibă motoarele turate pentru startul de campionat: „Este într-adevăr o ultimă repetiţie a echipei pentru ceea ce se vrea a fi un debut cu dreptul în noul sezon. Sper ca după cele trei meciuri pe care le vom juca, băieţii să fie la capacitate optimă şi încălziţi pentru campionat. La ora actuală ştiu cam care ar fi şaptele de start, dar mai trebuie să mai lucrăm la unele relaţii de joc, la apărare, la faza a doua şi la contraatac. În aceste jocuri de la turneul din Odorhei le voi spune la băieţi să joace cât se poate de serios pentru că suntem pe ultima sută de metri. Eu mi-am făcut şi un grafic pentru începutul de sezon şi vreau ca după primele trei etape să avem trei victorii, deoarece după aceea se va întrerupe campionatul pentru acţiunile Naţionalei. În mod normal, dacă stau bine şi mă gândesc, la finalul turului cred că ar trebui să fim acolo, în faţă în Liga Naţională.”

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.