RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia completează lotul altor echipe din Ligă: Ionuţ Mazilu l-a urmat pe Vali Popescu la Minaur

/ 24 august 2010

După Vali Popescu, un alt jucător al Energiei a luat drumul către Minaur Baia Mare. Este vorba de interul Ionuţ Mazilu, care luni seara a ajuns la o înţelegere cu echipa de Ligă Naţională din Baia Mare şi deja se află în pregătire alături de gruparea ardeleană.

În acest moment, doi jucători ai Energiei vor evolua pentru sezonul 2010-2011 la o altă echipă. Ionuţ Mazilu i se alătură lui Vali Popescu la formaţia Minaur Baia Mare, cei doi interi urmând a pune umărul la reconstrucţia grupării ardealene, o formaţie cu tradiţie în handbalul românesc. Cedat de Energia sub formă de împrumut pentru un sezon, Ionuţ Mazilu a dezvăluit motivele care l-au îndemnat să ia hotărârea de a pleca de la Tg-Jiu: „Eu am decis să merg la Minaur şi cred că momentan este cea mai bună soluţie pentru mine. M-am bucurat că joc în primul rând pentru că la Energia nu ştiu cât de mult o făceam… Am stat de vorba cu domnul Stângă şi m-a lăsat să plec fără probleme. În acelaşi timp vă daţi seama că îmi convine şi situaţia contractuală cu Minaur, voi avea cam acelaşi salariu şi chiar mai bine decât atât. Cel puţin aşa mi s-a promis adică ceva asemănător cu Vali Popescu. Nu-mi doresc decât să fiu sănătos şi dacă voi juca bine, mi s-a promis că voi putea reveni chiar la Energia din iarnă.” Plecarea interului Ionuţ Mazilu la Minaur Baia Mare a fost confirmată şi de către tehnicianul Energiei, Vasile Stângă. „Principalul” de la Energia Pandurii pare să nu regrete prea mult despărţirea de Mazilu şi spune că „mutarea” jucătorului la Baia Mare ar putea fi un real examen pentru gorjean: „El a fost cel care şi-a dorit să joace mai mult şi chiar m-a rugat să-l las să plece. Şi dacă stau bine să mă gândesc, este mai bine pentru el, la mine în echipă poate juca mai puţin avându-i pe Sandu Iacob şi pe Criciotoiu pe acel post… Din câte se pare, Mazilu s-a înţeles cu cei de la Minaur Baia Mare pentru un împrumut de un sezon, iar cei de acolo îi vor plăti salariul pe care îl avea la Energia. Poate că jucând acolo mai mult îşi va da şi el seama de posibilităţile pe care le are la ora actuală. Şi dacă se va descurca bine, nu văd de ce să nu vină înapoi din sezonul următor, că doar e jucătorul nostru.”, a ţinut să declare Stângă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.