RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pustai, Pârvulescu, Eric şi Aganovic – inamicii Pandurilor

/ 19 august 2010

Aflaţi pe primul loc în Liga I, ardelenii de la Gaz Metan Mediaş sunt văzuţi de antrenorul Ionuţ Badea drept o echipă bine sudată, cu individualităţi şi bine condusă de antrenorul Cristi Pustai.

“Întâlnim o echipă cu o formă sportivă bună în acest început de sezon, cu o fază defensivă bine structurată, un sistem 4-2-3-1 impus de antrenorul Pustai, au câţiva jucători cu o calitate fizică peste medie, mă refer aici la un Pârvulescu, Eric sau Aganovic, omogenă”, a declarat Ionuţ Badea încercând să caracterizeze succint adversarul Pandurilor de sâmbătă.

Tehnicianul echipei gorjene este de părere că un rol deosebit de important în ascensiunea celor de la Gaz Metan Mediaş din ultima vreme revine antrenorului acestora, Pustai fiind antrenorul cu cele mai vechi ştate pe banca unei echipe din Liga I în acest moment: “Pustai, la ora actuală, este un antrenor care a gestionat bine situaţia de la Mediaş având în vedere longevitatea lui acolo. Probabil, acesta este avantajul lui ca tehnician. Se poate spune că se vede acest lucru în jocul echipei pentru că la meciul cu Sportul nu pot să spun că au făcut o partidă extraordinară dar au câştigat cu 3-0”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.