RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Trofin: “Această amânare ne-a prins chiar foarte bine”

/ 19 august 2010

Jiul Rovinari a profitat de amânarea debutului campionatului şi a disputat un meci de verificare în compania celor de la Pandurii Târgu Jiu, elevii lui Ionuţ Badea dorind în acelaşi timp să pregătească meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Pandurii s-au impus cu 3-1 (2-0), Ionuţ Badea trimiţând în teren în prima repriză o echipă care va fi foarte aproape de cea cu care va începe sâmbătă confruntarea cu Gaz Metan Mediaş. Băcilă şi Adrian Iordache au marcat în prima repriză, actul secund fiind unul mai echilibrat, după ce Stromajer a dus scorul la 3-0, Fotescu a reuşit să înscrie gol de onoare pentru echipa rovinăreană.

Antrenorul Jiului, Cătălin Trofin, a declarat că a fost un meci în care s-a simţit în mod evident diferenţa de eşalon şi de valoare: “Sunt mulţumit în parte. Trebuie să ţinem cont totuşi de faptul că am jucat în compania unei echipe din Liga I. Jucătorii mei mai tineri s-au speriat puţin şi acest lucru s-a văzut în special în prima repriză, apoi am reuşit să mai echilibrăm puţin jocul. Această amânare ne-a prins chiar foarte bine, în acest timp ne propunem să mai remediem din problemele pe care le avem, în special fiind vorba de greşelile personale”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro .

Jiul Rovinari va debuta în noua stagiune cu un meci pe teren propriu, pe stadionul “Tineretului”, cu Prometeu Craiova, meciul urmând a se disputa săptămâna viitoare, pe 27 august.

Pandurii Târgu Jiu – Jiul Rovinari 3-1 (2-0)

Au marcat: Băcilă, Ad. Iordache, Stromajer / Fotescu

Pandurii: Popa – Matei, Chiricheş, Pintilii, Cardoso – Băcilă, Menassel, Nistor, Brata – Orac, Ad. Iordache. Au mai jucat: Mingote, Ghindeanu, Viera, Chibulcutean, Grecu, Murgan, Vranjes, Hidişan, Apostu, Ilie Iordache şi Voiculeţ.

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, R. Rădoi, Stoian, Daviţoiu – Fotescu, Şoşoi. Au mai evoluat: Căprărescu, Apostol, Ţurai, Vulpe, Meliţă, Văcaru, Dolcescu, Gioagă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • eu spune:

    fratilor o sa vedem noi daca amanarea va prins bn sau nu sa vedem ce faceti vineri cu prometeu . nu stiu ce va faceti cu amatori ca,CARCIUMARU care sta in fiecare seara rupt de beat.TROFINE ar trebui sa-i dai o lectie si sa nu-l mai bagi ca asta este un caracter infect.

  • STAN spune:

    HAI JIUL VREAU CAT MAI MULTE VICTORII

  • corect spune:

    pacat ca n or sa vina multi la stadion, pentru ca nu se poate vedea meciul de pe margine.tribuna este cat gardul de inalta,deci tot prin gard se vede.niste amatori cei care au facut tribuna.

  • io spune:

    ce tot zici ba de carciumaru, ca e cel mai bun de la echipa. s au adus numai „fotbalisti” la echipa de la echipe retrogradate sau aproape retrogradate.deci ne ducem in jos.si asa podaru a facut echipa el o strica.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.