RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea, dispus la compromisuri

/ 19 august 2010

Evoluţiile neconcludente ale unora dintre jucătorii pe care s-a bazat în debutul campionatului par a-l face pe antrenorul Ionuţ Badea să umble la formula de start pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş.

“Pandurii, la ora actuală, nu pot să spune neapărat că e o echipă în căutări. Se pot întâmpla schimbări la nivel de lot şi de prim unsprezece. Nu pot să rămân consecvent unei singure idei. Sunt într-adevăr anumite principii care trebuiesc respectate sau care vreau să le respect, însă compromisuri, în funcţie de importanţa lor, se pot face”, a explicat tehnicianul Pandurilor intenţia sa de a face unele schimbări în primul unsprezece faţă de partida de la Bistriţa.

Noutăţile din primul unsprezece al Pandurilor ar putea fi cuplul de fundaşi centrali format din Chiricheş şi Pintilii, reapariţia lui Nistor la mijlocul terenului printre titulari şi debutul lui Adrian Iordache la echipa gorjeană.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • viku spune:

    Si eu accept compromisul de a accepta infrangerea de sambata dar sa-l vad pe Badea plecat!!!!!!!!!

    • I Love Energia spune:

      Doamneeeeeeeeeeeeeeeee…am trait sa o aud si pe asta…Daca nici Badea nu e antrenor bun..atunci inseamna ca ori 1000 de oameni sunt nebuni ori tu esti nebun.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.