RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se caută soluţii pentru atacul Pandurilor

/ 16 august 2010

Problemele legate de ineficienţa Pandurilor se perpetuă chiar şi după ce echipa a fost preluată de Ionuţ Badea, gorjenii marcând doar de două ori în acest sezon în cele patru meciuri disputate.

După ce au stabilit un record greu de egalat marcând doar de cinci ori în returul campionatului precedent, Pandurii nu dau semne să fi rezolvat această problemă nici după ce în această vară au avut loc masive mişcări de trupe. Apostu, Antohi, Stromajer sunt jucătorii care au format atacul Pandurilor în primele etape, Badea trimiţându-l în faţă şi pe Orac, acesta fiind şi singurul dintre jucătorii de atac ce a reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, însă nu în urma unei faze de atac, ci a unui penalti transformat. Pandurii l-au înregimentat săptămâna trecută şi pe Adrian Iordache, dar acesta nu a fost inclus de Badea nici în lotul de 20 de jucători deplasat la Bistriţa, antrenorul gorjenilor invocând “raţiuni de societate”.

Oficialii echipei târgujiene i-au în calcul aducerea unui alt atacant care să întărească acest compartiment, însă după ce variantele Burdujan şi Rusescu au fost considerate prea costisitoare, se pare că s-a ajuns la filiera stranierilor. O soluţie pentru atacul Pandurilor a fost propusă de Gabriel Gică Mucea, acesta susţinându-l pe Lourenco ca variantă viabilă pentru gorjeni, portughezul fiind gata de a-i părăsi pe grecii de la Kerkyra: „Am înţeles că vor mai fi nişte întâlniri între oamenii care iau deciziile la Pandurii în care se va lua în discuţie şi jucătorul meu. Am fost întrebat când ar putea ajunge Lourenco la Târgu Jiu şi am răspuns că dacă el este dorit acolo, a doua zi a urcat în avion şi e la Pandurii, dar asta depinde doar de ei. E un jucător cu un CV cum nu sunt mulţi în România şi sunt convins că va face faţă cu brio în Liga I după ce a jucat ani buni în Grecia”, a declarat Gabriel Gică Mucea pentru www.sportingorj.ro. Impresarul a mai adăugat că jucătorul nu va fi unul cu un salariu exagerat şi nici suma pe care ar trebui să o achite pentru rezilierea contractului cu grecii nu ar fi una de speriat, jucătorul putând deveni liber pentru circa 20.000 de euro.

Preşedintele executiv al Pandurilor a confirmat că Lourenco se află printre jucătorii pe care gorjenii îi au în vedere, însă a precizat că decizia va fi luată de antrenorul Ionuţ Badea: „Ne gândim şi la atacanţi. I-am dat lui Badea să-l urmărească şi pe Lourenco. Decizia este a lui dacă îl vrea sau nu. Ne vom consulta să vedem dacă ne mai trebuie ceva şi ce putem aduce. Noi mai căutăm pentru că orice echipă se mai poate întări. Până la sfârşitul perioadei de transferări ne putem aştepta la orice”, a declarat Eugen Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • Eu spune:

    Lourenco?Adus de un impresar pe nume Gica Mucea?

    Si ne mai intrebam de ce retrogradam si suntem din nou pe ultimul loc.
    Lourenco este un fel de Arrieta,nu ar fi cu nimic mai bun.

    Solutii sunt chiar aici la noi in oras in tineri talentati dar carora nu li s-a dat nici o sansa,ma gansedesc la un Vladuti,un Voinea.

  • george spune:

    Ne miram ca nu jucam nimic, pai daca i s-a dat mana libera lui Badea, si fundasii cei mai buni i-a alungat, di apararea a doua din campionat am ajuns a 18-a aparare, si cum era si normal ultimii, 200%vom retrograda , cu lotul asta si antrenorul asta ,ce SV. are Badea, are macar vreo promovare?, nu e varza si mai e si blatist stiti si voi bine ce facea cu Penescu.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.