RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eugen Pârvulescu: „Trei puncte cu Gaz Metan vor schimba radical lucrurile”

/ 16 august 2010

Pandurii se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, situaţie cu care gorjenii nu s-au întâlnit decât în sezonul 2005-2006, primul jucat în Liga I, însă situaţia nu este văzută de oficialii echipei drept una deosebit de alarmantă.

Preşedintele executiv al gorjenilor speră ca echipa să-şi dea examenul de maturitate şi să câştige cele trei puncte puse în joc la meciul cu Gaz Metan Mediaş: “E drept că Pandurii sunt pe ultimul loc, dar trebuie avut în vedere că e doar începutul campionatului. Dacă batem Gazul facem cinci puncte şi, zic eu, e bine pentru că am scăpat de două meciuri tari pe teren propriu cu Unirea Urziceni şi Dinamo. Trebuie să avem un pic de răbdare. Am încredere că echipa îşi va reveni. Trebuie să câştigăm cu Gaz Metan Mediaş. Dacă vom câştiga, lucrurile vor intra în normal, dar dacă nu vom câştiga situaţia nu va fi compromisă, dar înseamnă că sunt probleme. Batem pe Gaz Metan şi totul revine la normal!”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai precizat că pentru meciul din runda a cincea nu există pentru Pandurii decât o singură variantă: „Problema este că avem nevoie de trei puncte. Este altceva decât să aduni câte un punct. Trei puncte schimbă radical lucrurile la o echipă în debutul campionatului”, a mai spus Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.