RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a intrat în cantonament la Cheile Buţii

/ 10 august 2010

Baschetbaliştii Energiei au luat drumul muntelui, până pe 20 august echipa fiind cantonată la Cheile Buţii, acolo unde antrenorul Slobodan Nikolic a gândit un program de pregătire combinat, antrenamente fizice, dar şi în sală.

La Cheile Buţii, antrenorul Slobodat Nikolic a dus un lot de 14 jucători, 13 dintre ei semnând deja contractele cu echipa gorjeană, Novak Zecevic fiind în continuare în probe la Energia. “Lotul este acum definitivat pentru turul campionatului. Antrenorul s-a oprit asupra sârbilor Milan Olujic şi Aleksander Kalanj, jucători care au completat lotul, în privinţa lui Novak Zecevic urmând a se pronunţa în zilele următoare. Pentru postul de pivot l-aş fi vrrut pe Menelik Barbary, un american care a jucat acum câţiva ani la Sibiu, dar a fost alegerea lui Nikolic, care a mers pe mâna sârbilor Olujic şi Kalanj”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia. Singurul absent din lotul echipei gorjene rămâne în continuare Andrei Căpuşan, jucător prins în programul echipei naţionale.

În afara turneului de la Sibiu, Marius Vlaicu a confirmat participarea echipei gorjene la încă un turneu: “Pe 10 septembrie avem programată vizita medicală, de la Craiova urmând să mergem direct la Sibiu, acolo unde vom participa la “Memorialul Tordai” în perioada 11-13 septembrie, însă până atunci am mai perfectat participarea echipei la încă un turneu, cel organizat la Bucureşti de către cei de la CSM Bucureşti, acolo unde, în afara noastră şi a echipei gazdă, vor mai participa BCMU Piteşti şi Politehnica Iaşi”, a declarat preşedintele gorjenilor pentru www.sportingorj.ro.

Lotul Energiei

Radu Stroescu, Silviu Lupusavei, Alexandru Gliga, Stefan Nikolic, Porter Troupe, Louis Darby, Andrei Căpuşan, Viorel Mocanu, Aleksander Kalanj, Milan Olujic, Claudiu Alionescu, Victor Constantin, Răzvan Bratoloveanu, Andrei Păun.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • eu spune:

    bravo domnilor….cu lotul acesta ne vom bate la retrogradare…si mai vreti o gramada de bani pe abonamente…poate o sa joace si domnul presedinte cateva meciuri ca titular…

    • Laurentiu spune:

      De ce nu le dai o sansa? Macar lasa-i pina la primul meci.Nu mai plingeti dupa Evans ca nu aveti dupa cine.

      • eu spune:

        dar cine a zis ca plange dupa evans…el e de vina pentru pierderea play-off-ului de anul acesta…pus si simplu afirm ca jucatorii adusi sunt valoric inferiori celor plecati…de ce sa tii 2 straini prosti in loc sa-l pastrezi pe trim pe aceeasi suma de bani si sa aduci un jucator de la echipa nationala de tineret?

  • energetician spune:

    @laurentiu: vezi-ti bai de prazarii tai si lasa-ne pe noi in pace, de ce vb tu despre Evans, esti tu vreun mare antrenor si noi nu stim?!? dispari pe site-ul prazarilor si nu ne da noua lectii pentru cine si cum trebuie sa plangem, capisci?

    • Laurentiu spune:

      Pai hai sa comparam performantele celor 2 si sa vedem care dintre ei au valoare mai mare.

  • Alex spune:

    Momentan nu ai ce sa compari, abia la sfarsitul sezonul poti sa faci o comparatie intre performatele pe care le-a avut Theo Evans in primul sezon cu Energia si performantele pe care le va avea Slobodan Nikolic in primul sau an la echipa

    • laurentiu spune:

      Totusi,Nicolic are are ceva performante cu echipele care le-a antrenat pina acum,pe cind Evans mai sus de mediocru nu a ajuns.Nu sunt un fan al lui Nicolic ,dar spuneam sa-i dam o sansa,sa-l lasam 3-4 meciuri si pe urma sa-l criticam( daca e cazul).

  • Alex spune:

    Asta asa este, a avut mai multe performante pe la echipele la care a fost, dar momentan aspetpam sa vedem ce va realiza la Energia ( daca va realiza, si daca va reusi sa ramana pana la sfarsitul campionatului ) ca sa putem compara

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.