RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ioan Andone: „Mă miră că Pandurii nu au mai forţat pe final”

/ 9 august 2010

Antrenorul dinamoviştilor a lăudat Pandurii, dar spune că gorjenii au pierdut două puncte şi pentru că n-au avut curajul de a apăsa pe acceleraţie pe final de joc.

„Am câştigat un punct cu mare şansă. Până în minutul 85 era o victorie meritată a pandurilor. Nu am fost proaspeţi, puteam pierde foarte uşor jocul. Au creat o echipă mult mai bună decât cea de anul trecut care ne-a făcut probleme şi cred că azi puteau câştiga. Dacă intrau în ultimele cinci minute era jocul lor. Aici am câştigat cu noroc un punct, cu două lovituri libere… Mă miră că Pandurii nu au mai forţat pe final. Erau cu crampe”, a declarat Andone la finalul meciului dintre Pandurii şi Dinamo, meci încheiat cu scorul de 2-2.

După trei etape scurse din actuala stagiune, Pandurii au acumulat doar două puncte ca urmare a egalurilor obţinute cu Unirea Urziceni şi Dinamo, ambele la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.