RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea a oprit în lot 20 de jucători pentru meciul cu Dinamo

/ 6 august 2010

Antrenorul Ionuţ Badea a ales 20 dintre panduri care ar putea juca duminică în meciul cu Dinamo de la Târgu Jiu, meci ce contează pentru etapa a III-a a Ligii I.

Lotul oprit de Badea pentru acest meci are şi câteva nume noi, Chibulcutean şi Ilie Iordache fiind pentru prima dată pe această listă în acest sezon, iar Hidişan revine după accidentarea suferită în prima etapă în meciul cu Unirea Urziceni.

Cei 20 de jucători aleşi de Badea pentru duelul cu Dinamo au intrat deja în cantonament la Arcani, la Complexul Turistic Jaleşul, acolo unde tehnicianul Pandurilor a stabilit cartierul general dinaintea fiecărui joc susţinut pe teren propriu în acest campionat.

Lot Pandurii meci Dinamo:

Popa, Mingote, Matei, Viera, Pintilii, Chiricheş, Chibulcutean, Cardoso, Băcilă, Hidişan, Menassel, Ciucur, Ilie Iordache, Nistor, Orac, Brata, Grecu, Murgan, Apostu, Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    nu stiu cum puteti sal tineti in lot pe acel caraghios de stromajer..care se mai numeste atacant !. atacant care a dat 1 gol in tot sezonul. !!.. si ne mai intrebam de ce am ajuns sa retrogradam… !! … la ce atacanti avem….

  • voxis spune:

    luati-l pe mm stoica ! un adevarat profesionist.!!!!!!!
    Daca vreti sa faceti performanta. !! Si sa ne aratati ca vreti. aducandu-l pe mm stoica.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.