RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari, invitată la „Memorialul Tordai” de la Sibiu

/ 4 august 2010

Echipa de baschet masculin Energia Rovinari va participa în perioada 11-13 septembrie la turneul de pregătire „Memorialul Tordai” care se va desfăşura la Sibiu.

Echipa antrenată de Slobodan Nikolic va întâlni la Sibiu echipa gazdă, CSU Atlassib Sibiu, dar şi pe BCMU Piteşti şi CSM Bucureşti. Tehnicianul sârb îşi doreşte şi organizarea unui turneu la Târgu Jiu, acest urmând a avea loc probabil la începutul lunii septembrie, Nikolic dorin să cheme la acest turneu o echipă din Serbia, una din Bulgaria şi una din România.

Dintre cei patru jucători aduşi în probe la Târgu Jiu, doar Victor Constantin, de la CSU Braşov, pare a avea şanse de a rămâne la Energia. Sârbul Aleksandar Kalanj pare a fi un jucător interesant, dar nu este un jucător pentru poziţia 5, aşa cum îi trebuie antrenorului Slobodan Nikolic, aşa că zilele lui la Târgu Jiu par a şi ele numărate mai ales că este aşteptat un alt sârb, Milan Olujic, un pivot de 2,10 m născut în 1984.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.