RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanţe notabile ale atleţilor de la CS Pandurii la semimaratonul de la Sf. Gheorghe

/ 3 august 2010

Atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu au obţinut rezultate excelente la “Semimaratonul Sfântu Gheorghe” – ediţia a 8-a de la sfârşitul săptămânii trecute.

Elena Moagă, după o absenţă de doi ani din competiţiile sportive, a reuşit să uimească obţinând primul loc în competiţia senioarelor cu timpul de 01:29:30, un timp mult mai bun decât cel cu care s-a câştigat concursul în ediţia din 2009. CS Pandurii Târgu Jiu şi-a trecut dubla în cont, Alexandra Creţan, o junioară de 17 ani, terminând pe locul doi în clasamentul senioarelor, cu 01:37:32, timp care i-a adus prima poziţie în clasamentul junioarelor. “Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat la Sfântu Gheorghe, revenirea Elenei Moagă dându-ne mari speranţe pentru competiţiile viitoare. Remarc şi performanţa realizată de Alexandra Creţan şi, nu în ultimul rând locul doi obţinut de ştafeta echipei noastre”, a declarat antrenorul Ion Bură. Ştafeta  de 3 X 7032,5 m celor de la CS Pandurii a fost formată din Elena Moagă, Alexandru Dobriţescu şi Laura Popescu şi a devansat foarte multe echipe formate doar din băieţi, fapt ce sporeşte importanţa performanţei obţinute.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.