RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii Energiei au răspuns prezent la reunirea lotului – GALERIE FOTO

/ 3 august 2010

Lotul Energiei Rovinari s-a reunit la Târgu Jiu în vederea pregătirii noii ediţii de campionat a Diviziei A de baschet masculin.

La apelul antrenorului Slobodan Nikolic au răspuns prezent Porter Troupe, Viorel Mocanu, Silviu Lupusavei, Radu Stroescu, Claudiu Alionescu, Alexandru Gliga, Răzvan Bratoloveanu şi Stefan Nikolic, jucători aflaţi deja sub contract cu Energia Rovinari, dar şi alţi baschetbalişti sosiţi în probe le echipa gorjeană.

În probe la echipa gorjeană sunt sârbii Alexander Kalanj, un pivot de 206 cm, şi Novak Zecevic, care joacă poziţia 3. Tot pentru a fi văzuţi de antrenorul Nikolic au sosit la Târgu Jiu şi Victor Constantin, de la CSU Braşov, şi Bogdan Sandu, de la Rapid Bucureşti, ambii fiind extreme. Darby a sosit şi el la Târgu Jiu în cursul după-amiezei de marţi, în vreme ce Andrei Căpuşan este încă la echipa naţională a României.

În această săptămână echipa va continua să efectueze atât antrenamente fizice, pe pista stadionului „Municipal” din Târgu Jiu, cât şi în sală, de pe 9 august, pentru o săptămână, echipa urmând a efectua un cantonament la Cheile Buţii.

Clubul Energia a scos la vânzare abonamente pentru meciurile de pe teren propriu din viitorul sezon. Pentru meciurile echipei de baschet, un abonament costă 80 de lei, în vreme ce un abonament la meciurile echipei de handbal, fără cele din Cupa EHF, costă 75 de lei. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, între orele 10-12 şi 17-19.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.