RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-au vrut pe Batin, dar CFR Cluj l-a dat la Gaz Metan Mediaş

/ 2 august 2010

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a încercat să-l transfere pe tânărul atacant Paul Batin de la CFR Cluj, însă demersul său a fost împiedicat de un protocol semnat de clujeni cu cei de la Gaz Metan Mediaş.

Eugen Pârvulescu s-a deplasat la Cluj Napoca pentru a discuta cu jucătorul şi cu cei din conducerea lui CFR Cluj despre trecerea lui Batin la Pandurii: „Am avut acordul jucătorului, Batin şi-a dorit să vină la Pandurii, dar CFR Cluj l-a trimis la Gaz Metan Mediaş în baza unui protocol încheiat între cele două grupări în momentul în care Flavius Bud a trecut de la Gaz Metan la CFR Cluj. Jucătorului i s-a spus că are doar două variante, ori pleacă la Mediaş ori rămâne la Cluj, acolo unde avea şanse minime de a evolua, aşa că n-a avut ce face şi a acceptat să joace pentru Gaz Metan Mediaş”, a declarat pentru www.sportingorj.ro preşedintele executiv al Pandurilor.

Pandurii duc lipsă de atacanţi, lotul lui Ionuţ Badea având doar trei nume pentru acest post: Apostu, Antohi şi Stromajer. În atenţia lui Badea se mai află şi Adrian Iordache, jucător care aşteaptă însă în aceste zile un răspuns al comisiilor FRF: „Îl vom avea şi pe Adrian Iordache. 100% el va fi al nostru, însă aşteptăm răspunsurile comisiei pentru a vedea dacă putem să-l luăm gratis”, a mai declarat Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.