RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au cedat fără drept de apel pe Dunăre: Apărare sub anestezie

/ 30 iulie 2010

Pandurii n-au rupt blestemul meciurilor de la Galaţi, acolo de unde nu s-au întors niciodată victorioşi, de această dată nereuşind însă nici măcar un rezultat de egalitate.

Ionuţ Badea a mizat pe o formulă asemănătoare cu cea care i-a adus un punct din confruntarea cu Unirea Urziceni, dar asta n-a fost şi suficient pentru a repeta măcar isprava de la Târgu Jiu. În vreme ce gorjenii au fost lipsiţi de consistenţă, elevii lui Dorinel Munteanu au exploatat la maxim greşelile copilăreşti ale defensivei „pandure”.

Gazdele au deschis scorul la prima acţiune serioasă în careul Pandurilor, Pintilii având pe conştiinţă golul marcat de Pena în minutul 15. Tot Pena putea semna desprinderea în minutul 26, dar mingea trimisă din plonjon cu capul nu a prins cadrul porţii. După pauză, Pintilii şi-a continuat evoluţia penibilă şi l-a busculat în minutul 46 pe Râpă în propriul careu, însă Cristi Balaj a închis ochii şi Pandurii au rămas cu şanse în joc. Echipa gorjeană a încercat mai mult şi a reuşit să se apropie în câteva rânduri de poarta lui Grahovac, dar fără implicaţii pe tabela de marcaj. Mai aproape de gol au fost tot gazdele, Sergiu Costin ratând de puţin desprinderea în minutul 63. Peste alte trei minute Nistor a şutat periculos după o fază lucrată de Orac şi o minge întoarsă de Apostu, dar mingea a ocolit poarta, aşa cum s-a întâmplat şi în minutul 76, la şutul lui Matei. Oţelul şi-a pus victoria la adăpostul încă unui gol, marcat de Sârghi în minutul 88 în urma unui corner la care atât Grecu cât şi Marius Popa au dormit în ghete.

Primele două etape n-au adus Pandurilor decât un singur punct şi o evoluţie sinuoasă a jucătorilor săi, Ionuţ Badea având misiunea ca până la meciul cu Dinamo din runda a treia să-şi trezească elevii şi să-i facă să conştientizeze importanţa punctelor din debutul campionatului. Pe lângă această misiune, Badea are nevoie urgentă de întăriri, lotul ales pentru acest tur de campionat dovedindu-se a fi extrem de subţire, atât valoric cât şi numeric, în ciuda faptului că a avut de ales de la două echipe.

Oţelul Galaţi – Pandurii Târgu Jiu 2-0 (1-0)

Stadion „Oţelul”, Galaţi, spectatori: 3.000

Au marcat: Pena (min. 15) şi Sârghi (min. 86)

Oţelul: Grahovac – Sălăgeanu, Sârghi, Sg. Costin, Râpă – Giurgiu, Neagu – Ochiroşii (min. 46 Buş), Paraschiv (min. 88 Borbely), Iorga – Pena (min. 78 Viglianti). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Pintilii, Cardoso (min. 85 Grecu) – Băcilă, Menassel, Nistor, Orac – Antohi (min. 46 Stromajer), Apostu (min. 66 Ciucur). Antrenor: Ionuţ Badea.

Arbitri: Cristi Balaj – Adrian Ghinguleac, Vasile Marinescu.

Cartonaşe galbene: Neagu (min. 50), Giurgiu (min. 52), Buş (min. 70) / Menassel (min. 83)

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    ce blestem domne. mai lasane cu blest la galati.. jucatorii nostri si cu tot staful de la pandurii. incepand de la conducere. … sunt mai prosti ca cei de la galati. !! si deaia ne bat tot timpul… nu ca e blestem. .. ! acum o dati sa scape si ei usor.. ca vezi doamne blestem.. 😐 !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.