RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic l-a adus pe fiul său la Energia

/ 29 iulie 2010

Noul antrenor al echipei de baschet Energia Rovinari a ajuns la Târgu Jiu şi a început programul de pregătire cu majoritatea jucătorilor români aflaţi sub contract cu gruparea gorjeană.

Slobodan Nikolic îi are la dispoziţie la antrenamentele pe care le ţine în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” pe Mocanu, Lupusavei, Stroescu, Alionescu, Gliga şi Bratoloveanu, dar şi pe Stefan Nikolic, fiul său, un conducător de joc de 23 de ani, 1,92 metri şi 85 de kg care a mai jucat la echipe din Serbia, Bulgaria, Slovenia, Rusia şi Germania.

Restul jucătorilor, Andrei Căpuşan şi americanii Porter Troupe şi Louis Darby, sunt aşteptaţi la Târgu Jiu începând de săptămâna viitoare, atunci când echipa va intra şi în programul centralizat de pregătire a noului sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • relu spune:

    subtire rau lotul pt.editia aceasta de campionat…sper sa mai luam ceva bun ca altfel ne ducem dupa dinamo….

  • catalin spune:

    daca tipu` asta greseste i se sparg toate in cap antrenorului… bine ca nu A ADUS SI VREO 2 CUMNATI

  • valmar spune:

    Chiar nu v-ati convins cine e acest VLAICU dupa cum a adus atrenorul asta fara nume care si-aduce intai copilul findca altcineva nu vine sa-l antreneze un meicanimeni pus in functia de antrenor de un alt neica nimeni.Cine mai are in arhiva personala meciurile ENERGIEI din sezonul trecut sau de acum 2 ani sa mi-le dea si mie ca face parte din istoria frumoasa a acestui club in care este si RAUT nu pt.ca e un mare antrenor ci pt ca a stiut sa-l tina aproape pe theo evensmare antrenor ci pt

  • buddy spune:

    se duce in jos energia cu vlaicu presedinte..

  • abu spune:

    De Paun ce se aude? nu mai este in lot?

    • numai idioti pe aici spune:

      da , paun mai e in lot …o sa semneze in zilele urmatoare , iar bratoloveanu a semnat deja

  • eu spune:

    o sa vina toti obosotii de sarbi in locul americanilor..o sa avem un joc la fel de spectaculos ca elba timisoara :(..bine ca am scapat de moldovean, ca nu stia sa alerge…mai ramane sa scapam de alionescu, nu am nimic cu el, dar are o viteza in plus fata de bunica-mea, regret plecarea lui rares apostol, era un aparator foarte bun. o singura observatie,oricat de noncaracter e vlaicu, el vine totusi din fenomen, si stie cum merg jocurile…traim in romania si fara jocurile de culise nu merge treaba….

    • numai idioti pe aici spune:

      din toate comentariile de aici …nu inteleg nimic.in primu rand , cred ca nu l-ati vazut pe fiul antrenorului cum joaca . da niste pase de 2x mai bune ca ale lu Tyner , are viteza , arunca de la distanta si poate sa patrunda . 2.Alinescu este un jucator bun si nu stiu dc va tot luati de el …are viteza pt o extrema de forta si stie sa arunce , numai ca sezonu trecut nu i-a dat nimeni timp de joc . O sa vedeti ca o sa avem un procentaj mult mai mare la 3 pt dar o sa ne scada procentaju de la 2 pt

      • eu spune:

        papusel, eu vorbesc in cunostinta de cauza, spre deosebire de tine…o sa vedeti in rezultatele echipei….daca si melcul de alionescu e bun, imi dau seama cat de mult stii baschet si despre baschet…desi am 1.80 si aproape 100 kg, inca pot sa-i dau lectii mamutului, il provoc la orice ora…si normal ca o sa fie procentaj mult mai mare la 3, daca nu avem pivot de valoare trebuie sa marcam si noi de undeva…si sunt nevoit sa ma repet, o sa jucam stilul elba…din 100 aruncari de 3, o sa intre 30….moartea spectacolului…ca rezultate cu valoarea lotului sigur n-o sa avem…

  • DomLord spune:

    Taceti ma din gura.Numai vorbiti voi dinainte.Acu toti taranii isi permit sa injure sau sa critice ei baschetu’ din Tg-Jiu.Macar ati vazut echipa ca sa vorbiti asa?!copilu’ antrenorului e foarte bun…Taceti din gura!Voi credeti ca baschetu’ inseamna doar americani?Vin toti taranii din oras la baschet in speranta ca vad si ei un negru,sunteti niste fraieri astia de comentati…Pana la urma ma doare’n cot de astia de zic ca numai vin la meciuri,la revedere,nu veniti si gata…HAI ENERGIA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.