RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ilie Iordache, undă verde la Pandurii

/ 27 iulie 2010

După ce l-a trecut la un moment dat pe Ilie Iordache pe lista jucătorilor la care Pandurii au renunţat, Ionuţ Badea a schimbat macazul şi spune că îl doreşte în lot pe mijlocaşul ofensiv ce a evoluat ultima dată în România pentru Rapid.

Înaintea meciului cu Unirea Urziceni, Ilie Iordache a fost trecut pe linie moartă făcând antrenamente nu alături de jucătorii neconvocaţi, ci alături de cei respinşi, sub supravegherea lui Florin Bejinaru. Situaţia s-a schimbat însă după acest meci, Ilie Iordache revenind la antrenamentele primei echipe: „Ilie Iordache reprezintă o problemă a staff-ului administrativ. El se pregăteşte alături de echipă şi din punctul meu de vedere nu sunt probleme. Eu mi-l doresc în lot”, a declarat antrenorul Ionuţ Badea. Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a declarat că jucătorul s-a înţeles cu Pandurii, iar acum jucătorul este aşteptat de Ionuţ Badea să ajungă la acelaşi nivel de pregătire cu colegii săi.

O situaţie similară până la un anumit punct este şi în cazul celorlalţi jucători la care s-a spus iniţial că s-a renunţat. Neagu, Vlad, Fl. Popa şi Baiano au semnat contracte cu Pandurii, dar gruparea târgujiană caută echipe la care aceştia să fie împrumutaţi. Din vechiul lot al Pandurilor, fără a avea o situaţie clară mai sunt doar Arrieta şi Tilincă, ei fiind puşi pe lista de transfer fără a se fi găsit încă vreun club care să fie interesat de serviciile celor doi, la mijloc fiind probabil şi salariile destul de ridicate pe care aceştia le au la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.