RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adversar din Champions League pentru Energia în Cupa EHF

/ 27 iulie 2010

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru turul secund din Cupa EHF, cupă în care va juca în acest sezon şi echipa de handbal Energia Pandurii Târgu Jiu.

Reprezentantă a României în Cupa EHF, Energia nu a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi, gorjenii urmând a juca în turul II cu o echipă venită din grupa a doua a turneului de calificare pentru Liga Campionilor. Echipele care fac parte din această grupă sunt HC Metalurg Skopje (Macedonia), ZTR Zaporoje (Ucraina), Dinamo Minsk (Belarus) şi FC Porto/Vitalis (Portugalia). Echipa care va câştiga grupa va merge în Liga Campionilor în vreme ce Energia va întâlni în turul doi al cupei EHF echipa care se va clasa pe locul doi în această grupă.

Primul meci va fi disputat de Energia pe teren propriu, la Târgu Jiu, pe 2 sau 3 octombrie, returul urmând a fi jucat în deplasare, pe 9 sau 10 octombrie. Tragerea la sorţi pentru turul trei este programată pe 12 octombrie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.