RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Unirea Urziceni 0-0 (0-0) – Rezultat final

/ 23 iulie 2010

Pandurii şi Unirea Urziceni se înfruntă în prima etapă a noului campionat. Unirea Urziceni vine după pierderea Supercupei în vreme ce Pandurii revin în Liga I după retragerea Internaţionalului.

Pandurii Târgu Jiu – Unirea Urziceni 0-0 (0-0)

Stadion „Municipal”, spectatori: 3.500

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Viera, Pintilii, Cardoso – Băcilă, Menassel (min. 87 Chiricheş), Nistor, Hidişan (min. 15 Brata) – Antohi (min. 90 Stromajer), Apostu. Antrenor: Ionuţ Badea.

Unirea: Arlauskis – Bordeanu, Maftei, Galamaz, Brandan – Semedo, Pădureţu, Paraschiv, Marinescu (min. 87 Neaga) – Onofraş (min. 46 Frunză), Bilaşco (min. 64 Dale). Antrenor: Roni Levi.

Arbitri: Radu Petrescu – Eduard Crângaşu, Dorin Mudura.

Cartonaşe galbene: Apostu (min. 78), Antohi (min. 90) / Semedo (min. 25), Marinescu (min. 70), Galamaz (min. 78)

Filmul meciului:

Min. 8: Apostu a fost aproape de deschiderea scorului profitând de o nesoncronizare în centrul defensivei ialomiţene.

Min. 21: Lovitură liberă executată de Nistor, Apostu reia cu capul din 8-9 metri, dar pe centrul porţii şi Arlauskis reţine.

Min. 28: Pătrundere periculoasă a lui Semedo încheiată cu o centrare în spate însă Onofraş şi Bilaşco au ratat întâlnirea cu balonul.

Min. 30: Centrare a lui Onofraş reluată cu capul de Semedo, mingea atinge bara şi iese în aut de poartă.

Min. 33: Şut de la 27 de metri al lui Băcilă la colţul lung, Arlauskis respinge în corner.

Min. 37: Ocazie imensă pentru Pandurii. Băcilă a executat o lovitură liberă de pe stânga, Antohi a reluat cu capul, dar Arlauskis a avut un reflex de zile mari şi a respins în corner. Defensiva Unirii a  continuat să fie în derivă şi Pintilii a avut ocazia să deschidă scorul dar a trimis mingea peste poartă de la doar 8 metri după executarea cornerului.

Min. 59: Frunză a prins o torpilă de la 28 de metri, mingea a lovit transversala şi a picat în faţa porţii fără a depăşi însă linia porţii.

Min. 62: Nistor a şutat de la distanţă, dar Arlauskis a reţinut, nu fără emoţii.

Min. 72: Antohi a insistat şi a câştigat un balon în faţa lui Galamaz, mingea a ajuns în colţul careului la Nistor care l-a culcat pe Bordeanu şi a şutat periculos, pe colţul scurt, dar Arlauskis a fost din nou providenţial.

Min. 90: Antohi a înscris dar golul a fost anulat eronat pentru un offside.

Min. 90: Apostu a trimis o torpilă de la 30 de metri, dar Arlauskis s-a dovedit a fi în zi mare şi a păstrat tabela neschimbată.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.