RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lupusavei a bătut palma cu Energia pentru încă un sezon

/ 18 iulie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia a anunţat semnarea a încă patru contracte cu jucători localnici. Beneficiarii contractelor sunt Stroescu, Alionescu, Gliga şi Bratoloveanu, acestora urmând a li se alătura şi Păun în scurt timp.

Chiar dacă nu a semnat încă, Silviu Lupusavei şi-a dat acordul pentru a juca din nou la Târgu Jiu, anunţă Marius Vlaicu: „Am fost la Bucureşti şi am discutat şi cu Lupusavei, ne-am înţeles, am bătut palma şi cu el, aşa că 100% Silviu va fi şi el al nostru în curând, atunci când vom semna contractul”.

Marius Vlaicu a mai declarat că la sfârşitul săptămânii este aşteptat să apară la Târgu Jiu şi antrenorul Slobodan Nikolic: „Va veni la Târgu Jiu pe 25 iulie cu câţiva jucători pe care îi va testa până pe 1 august. Avem deja doi străini, vom mai semna cu trei, acum rămâne să vedem care vor fi aceştia. Sunt două posturi foarte importante în echipă, un conducător de joc şi doi jucători pentru poziţia 5. Pentru un post de pivot îl dorim foarte mult pe Trim. Discutăm în continuare cu el şi sperăm ca până la urmă să accepte oferta Energiei. Singurul impediment este preţul. Spune că i s-a oferit un salariu foarte mare, unul pe care noi nu putem să-l asigurăm din bugetul nostru. Ne rugăm ca acea echipă să nu poată să-i dea atât de mult, doar aşa am avea şanse să-l avem din nou la Târgu Jiu”, a precizat Marius Vlaicu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.