RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Badea merge pe mâna argeşenilor

/ 18 iulie 2010

Ionuţ Badea pare să se fi impus în faţa conducerii Pandurilor în privinţa lotului de jucători cu care va aborda turul campionatului.

Chiar şi Alin Chibulcutean, căpitanul Pandurilor şi jucătorul cu cele mai multe minute jucate în tricoul echipei gorjene în ultimele trei sezoane, şi-a găsit cu greu locul printre jucătorii ce s-au antrenat ieri sub bagheta lui Badea. De fapt, fundaşul Pandurilor nu s-a regăsit iniţial pe lista jucătorilor ce trebuiau să se prezinte la magazioner pentru a-şi primi noul set de echipament de antrenament şi doar după anumite discuţii a ajuns mai întâi în vestiar şi apoi pe teren. Situaţia a fost una jenantă pentru un jucător care a pus suflet pentru echipă şi căruia nimeni nu i-a comunicat din timp dacă mai intră sau nu în vederile antrenorului. După ce a jucat ani buni la Pandurii purtând tricoul cu numărul 4, ieri Chibulcutean a îmbrăcat echipamentul de joc cu numărul 27.

Dacă pentru Chibulcutean s-a găsit cu greu un locc în teren, surprinzătoare a fost decizia lui Badea de a-l opri în lot pe Ghindeanu, jucător care n-a confirmat în campionatul trecut, iar în pregătirile din această vară a fost trimis de Marius Baciu la echipa a doua. Pe lângă Chibulcutean şi Ghindeanu, Mingote, Cardoso, Grecu, Orac, Vranjes, Hidişan şi Stromajer întregesc lista jucătorilor din vechea gardă la care a apelat Ionuţ Badea, restul lotului fiind format din jucătorii veniţi de la Internaţional Curtea de Argeş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.